Foto: AP/Scanpix/LETA

Augstākā tiesa Londonā šonedēļ par bankrotējušu pasludinājuši 41 gadu veco britu glamūra modeli un skandalozo realitātes šovu zvaigzni Keitiju Praisu jeb Džordanu, kura savulaik tika dēvēta par britu sekssimbolu.

Pati modele tiesu nav pagodinājusi ar savu klātbūtni, vēsta raidsabiedrība BBC. Naudas grūtībās Praisa nonāca pērn, bet viņai ar kreditoriem izdevās vienoties un sastādīt individuālo parādu atmaksas grafiku.

Tiesa, kā vēsta mediji, Praisa nav ņēmusi vērā vienošanos un "nav turējusies pie plāna", turpinot šķērdēt naudu, tāpēc tiesai nācies pasludināt viņas bankrotu.

Pēc bankrota pasludināšanas Praisas īpašumus un finanšu darījumus pārņems tiesu administrators. Bijusī glamūra modele ar ģimeni mitinās Vestsaseksas grāfistē.

Plašu atpazīstamību Praisa iemantoja pagājušā gadsimta deviņdesmitajos gados, un kopš tā laika viņa regulāri gozējusies preses izdevumu pirmajās lapās. Tiek lēsts, ka savulaik viņas bagātība bija mērāma 40 miljonos britu sterliņmārciņu.

Tiesa, Praisa ir spilgts piemērs tam, ka no slavas un spozmes virsotnēm līdz nabadzībai ir tikai viens solis, īpaši, ja gadiem ilgi hobijs bijis notriekt naudu par spīdīgām mantiņām, plastiskajām operācijām, dārgu zīmolu darinājumiem un apreibinošām vielām.

Pēdējos gados Praisai, kura ir piecu bērnu mamma, nav klājies viegli. Viņa dažādos veidos izmisīgi centusies noturēt savulaik iegūto atpazīstamību, iekuļoties dažādos skandālos, kas varasiestādēm licis apšaubīt viņas spējas rūpēties par atvasēm.

Tāpat arī Praisa pagājušogad paviesojās rehabilitācijas klīnikā, kur ārstējās no narkotiku un alkohola atkarības, bet šī gada sākumā viņa pie auto stūres tika pieķerta pamatīgā žvingulī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!