Foto: Privātais arhīvs

Šī gada sākumā tapis zināms, ka izšķīries viens no saskanīgākajiem un šķietami saticīgākajiem slavenību pāriem – hokejists Kaspars Saulietis un viņa sieva Katrīne. Abi savas kopdzīves izjukšanu komentējuši ar sociālo tīklo starpniecību.

Katrīne gada nogalē īsajos "Instagram" video stāstiņos, kas dzēšas pēc 24 stundām, savam lielajam sekotāju pulkam pavēstījusi, ka viņa un Kaspars ir izšķīrušies.

Pēc šīs vaļsirdīgās atklāsmes divu meitu mamma saņēmusi vēstuļu un jautājumu birumu, un 2020. gada pirmajā dienā sieviete atkal uzrunājusi savus fanus.

"Es neatbildēšu uz visām 752 vēstulēm – kāpēc, kas, ko, kā? Es jums vienkārši pateicu faktu kā tādu – jā, tas ir. Tā tas notiek dzīvē, gadās arī tā. Neviens nav nomiris, viss ir kārtībā, dzīvojam katrs savu dzīvi. Vēlu laimi viņam, un viņš vēl laimi man, un viss būs kārtībā," savus sekotājus uzrunājusi Katrīne, pie viena arī lūdzot ļaudīm pārtraukt izplatīt dažādas baumas.

Tikmēr Kaspars īsajos video stāstiņos pavēstījis, ka viņam šis saceltais "haips" īsti neiet pie sirds un viņš netaisās nedz sniedz komentārus, nedz atbildēt uz viņam uzdotajiem jautājumiem, kas skar šo tematu.

Atgādinām, ka par krīzi laulībā Katrīne paziņoja jau 2018. gada vasarā. Tiesa, vēlāk gan Saulieši mēģināja savu savienību atjaunot un atsāka kopdzīvi.

Katrīne un Kaspars gredzenus mija 2008. gada 20. jūnijā. Pārim ir divas kopīgas meitiņas.

View this post on Instagram

A post shared by Katrīne Sauliete (@queen_kachinja) on Nov 3, 2019 at 7:22am PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!