Foto: Publicitātes foto

Svētdien, 5. janvārī, tika dots starts lietuviešu šova "Lietuvos balsas" jeb "Lietuvas balss" septītajai sezonai, kurā spēkus nolēmis izmēģināt arī Latvijas mūziķis Edgars Kreilis. Atklāšanas raidījumā žūrija viņa sniegumu novērtēja ļoti atzinīgi.

Edgars izpildīja angļu mākslinieka Džeimsa Beja superhitu "Hold Back the River", un visi četri žūrijas dalībnieki nospieda pogu, kas simbolizē "jā".

Žūrijas dalībnieki censonim no Latvijas izteica atzinību un prognozēja viņam lielus panākumus šovā. Kā savu mentoru Kreilis izvēlējās Donny Montell (Donatas Montvidas jeb Donāts Montvīds), kurš divreiz pārstāvējis Lietuvu starptautiskajā dziesmu konkursā "Eirovīzija" – 2012. un 2016. gadā, finālā iegūstot attiecīgi 12. un 9. vietu.

"Pirmais pārbaudījums ir pārliecinoši izturēts, jo "blind audition" uzstāšanās laikā apgriezās visi mentori, vēloties mani savā komandā. Es izvēlējos Donny Montell par savu mentoru, jo zinu, ka viņš ir mākslinieks, no kura es varu daudz smelt un mācīties. Šī mūziķa gaitām esmu sekojis jau iepriekš. Par Donny uzzināju 2016. gadā, kad viņš pārstāvēja Lietuvu lielajā "Eirovīzijā". Tagad gatavošos nākamajam pārbaudījumam – "knockouts" jeb dueļu kārtai, kurā no trim Donāta dalībniekiem cīņu turpinās tikai viens," sarunā ar "Delfi Izklaidi" stāsta Edgars.

Tiesa, šovā visu nosaka žūrija, tāpēc mūziķa faniem no Latvijas atliek tikai sūtīt labas domas un pozitīvas emocijas.

"Šajā mirklī vislielākais savējo atbalsts var būt pozitīvās domās un labos vēlējumos, un, ja viss izdosies un nokļūšu finālā, tad varēs mani atbalstīt klātienē 8. martā Šauļu Arēnā," tā Edgars.

Tāpat arī mūziķis pauž cerību, ka viņam izdosies sevi labi pieteikt ne tikai Lietuvas šovā, bet arī LTV rīkotajā konkursā "Supernova".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!