Foto: Privātais arhīvs

Decembra izskaņā un gada pirmajos mēnešos daudzi ieplānojuši tuvāku un tālāku zemju ceļojumus, un arī pašmāju aktrise un rotu dizainere Agnese Zeltiņa no drūmā Latvijas janvāra aizbēgusi uz kādu krietni saulaināku un siltāku reģionu.

Zeltiņa aizceļojusi uz eksotiskās Indonēzijas izdaudzināto Bali salu, un nelielu ieskatu viņas piedzīvojumos iespējams gūt ar sociālo tīklu starpniecību.

Zeltiņa "Instagram" jau padalījusies ar vairākiem krāšņiem, iedvesmojošiem momentuzņēmumiem, kas ļauj novērtēt Bali skaisto dabu un bagāto kultūru.

Zeltiņa apskatījusi arī vienu no Bali populārākajiem un tūristu iecienītākajiem objektiem – plašās rīsu terases.

"Tu neesi bijis Bali, ja neesi redzējis rīsu terases. Šodien apmeklējām "Jatiluwih" rīsa terases, kas ir plašākā un skaistākā rīsu audzēšanas ieleja pie Batukaru kalniem, tāpēc ir "Unesco" sargājama vieta. Elpu aizraujošs skaistums," vēstījusi aktrise.

Tāpat arī Zeltiņa savus sekotājus iepriecinājusi ar raibiem foto, kuros iemūžināti dažādi tirgū atrasti labumi, kā arī padalījusies ar iespaidiem pēc paslēptā kanjona un iespaidīga tempļa apmeklējuma.

Kā saviem sekotājiem atklājusi aktrise, viņa uz Bali devusies īpašas dāmu nometnes ietvaros. Zeltiņa ne tikai dodas ekskursijās un iepazīst vietējo kolorītu, bet arī pilnveido sevi, garīgi aug, meditē un nodarbojas ar jogu.

View this post on Instagram

Searching for inspiration💎Visiting Ubud Art Market, Central Bali🏝#ubudmarket #bali #baliindonesia

A post shared by Agnese Zeltiņa (@actressagnesezeltina) on Jan 12, 2020 at 11:37pm PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!