Foto: AP/Scanpix/LETA

Amerikāņu aktrise un modele, kulta seriāla "Pludmales patruļa" ("Baywatch") zvaigzne Pamela Andersone 12 dienas pēc kāzām ar Holivudas filmu producentu Džonu Pītersu paziņojusi, ka abi pašķīrušies.

"Mani ir aizkustinājis tas, cik silti visi ir uzņēmuši manu un Džona savienību," raidsabiedrībai CNN paziņojusi 52 gadus vecā Andersone. "Mēs būtu ļoti pateicīgi par atbalstu šajā posmā, kad esam nolēmuši izvērtēt, ko mēs sagaidām no dzīves un viens no otra," piebildusi aktrise.

Jau vēstīts, ka Andersone un 74 gadus vecais Pīterss 20. janvārī apprecējās privātā ceremonijā Malibu. Tiesa, kā paziņojumā norādījusi aktrise, lai gan kāzas notika, laulība netika oficiāli reģistrēta.

Jāatzīmē, ka Andersoni un Pītersu pirms vairāk nekā 30 gadiem jau vienoja romantiskas attiecības, kas vēlāk pajuka. Nesen abi atjaunoja attiecības.

"Visapkārt ir skaistas meitenes. Es varētu izvēlēties jebkuru, bet nu jau 35 gadus es esmu vēlējies tikai Pamelu. Viņa mani padara mežonīgu – labā nozīmē. Viņa mani iedvesmo. Es viņu sargāju un izturos pret viņu tā, kā viņa to ir pelnījusi," nesen presei klāstīja Pīterss.

Andersone un Pīterss pagājušā gadsimta astoņdesmitajos gados iepazinās izdaudzinātajā "Playboy" savrupnamā. Pamelai tolaik bija tikai 19 gadi.

Andersone pirms tam ir bijusi precējusies četras reizes. Divas no tām – ar amerikāņu pokera spēlētāju Riku Salomonu. Pamela ir arī mamma diviem dēliem, kas nākuši pasaulē viņas pirmajā laulībā ar rokeri Tomiju Lī. Šī oficiāli noslēgtā savienība Andersones attiecību pieredzē bija rekordilga – pāris bija precējies trīs gadus. Arī Pītersam pagātnē ir četras izjukušas laulības. Viņš ir piecu bērnu tēvs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!