Foto: Privātais arhīvs
3. februārī aprit gads, kopš 35 gadu vecumā dzīves pavediens aprāvās Krievijā populārajam hiphopa māksliniekam Kirilam Tolmackim, kurš plaši bija pazīstams ar skatuves vārdu Detsl. Krievijas mediji vēsta, ka mūziķa vecmāmiņa joprojām nezina, ka mazdēla vairs nav starp dzīvajiem.

Apritot gadam kopš mākslinieka pēkšņās nāves, Detsl māte Irina sniegusi interviju Krievijas medijam "Starhit", kurā atzinusies, ka repera vecmāmiņa joprojām nav informēta par mazdēla nāvi.

"Dzīvoju kopā ar sirmmāmuļu, kopju viņu. Viņa ļoti slikti dzird un gandrīz neko nesaprot – Alcheimera slimība dara savu. Mamma joprojām nezina, kas noticis ar viņas mīļo mazdēlu," atsaucoties uz Detsl mātes teikto vēsta portāls "Lenta.ru".

Jau vēstīts, ka 2019. gada 3. februārī reperis negaidīti mira pēc uzstāšanās kādā naktsklubā privātā dzimšanas dienas ballītē. Pēc koncerta reperis ģērbtuvēs saļima. Vēlāk kā vīrieša nāves oficiālais iemesls tika nosaukta pēkšņa sirds apstāšanās.

Pāragri mirušais reperis bija dēls Krievijā zināmajam mūzikas producentam Aleksandram Tolmackim, un viņš nule pieprasījis veikt DNS analīzes Detsl dēlam Tonijam. Tas saistīts ar faktu, ka pēc gadu ilgušas klusēšanas un izvairīšanās no žurnālistiem Detsl atraitne Jūlija Kiseļeva paziņoja, ka Tolmackis un viņa sieva savu mazdēlu grasoties "izlikt uz ielas".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!