Foto: Vida Press/Publicitātes foto
Pārmaiņas gaidāmas populārā animācijas seriālā "Cūciņa Pepa" ("Peppa Pig") aktieru sastāvā – Hārlija Bērda, kura jau 13 gadus ierunā galvenās varones Pepas balsi, turpmāk šo darbiņu vairs nepildīs. Viņai atrasta aizvietotāja.

Hārlija, kura pērn decembrī nosvinēja pilngadību, par cūciciņas Pepas balss ierunātāju kļuva piecu gadu vecumā. Viņa kopumā dzirdama 185 seriāla epizodēs, vēsta raidsabiedrība CNN.

Aktrise burtiski uzaugusi ar seriālu, un 2011. gadā viņa par savu darbu saņēma arī Lielbritānijas Kino un televīzijas mākslas akadēmijas (BAFTA) godalgu.

"Entertainment One" studija februāra sākumā izplatīja paziņojumu, kurā teikts, ka Bērdai atrasta aizvietotāja. No šī gada februāra animācijas seriāla epizodēs angļu valodā cūciņas Pepas tēlu ierunās deviņgadīgā Amēlija Smita.

"Amēlija jau kopš mazotnes ir liela seriāla fane, tāpēc galvenā tēla ierunāšana ir kā sapņa piepildījums, un viņa jūtas ļoti saviļņota," norādījis jaunās aktrises aģents Marks Džermins.

Aušīgo sivēnmeitēnu savulaik ierunājušas arī Lilija Snovdena-Faina un Sesīlija Blūma.

Multenīte, kas nu jau kļuvusi par svarīgu daļu no mūsdienu popkultūras, pirmizrādi piedzīvoja 2004. gada 31. maijā, un to iemīļojuši bērni visā pasaulē. Kopumā izdotas 420 sērijas.
View this post on Instagram

🐷 #PeppaXmasNo1 #UK

A post shared by Peppa Pig (@officialpeppa) on Dec 4, 2019 at 6:17am PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!