Foto: Vida Press
Lielbritānijas karaļnama Kembridžas hercogiene Katrīna sniegusi izvērstu interviju, stāstot par sevi kā triju bērnu mammu. Britu karaļnama pārstāve nāciju informēja par savu "piegājienu" bērnu audzināšanā.

Prinča Viljama kundze, Kembridžas hercogiene Katrīna pagājušajā nedēļā viesojās podkāstā "Laimīga mamma, laimīgs bērns" ("Happy Mum, Happy Baby") sarunā ar vairāku dižpārdokļu autori Džovannu Flečeri.

Saruna bija par dzemdībām un to, kā ir būt karaļnamam piederošai dzemdētājai. Stāvēt visas pasaules priekšā ar zīdaini uz rokām septiņas stundas pēc dzemdībām – tas nepavisam neesot bijis viegli, atceroties savas radības, sarunā atklājusi Katrīna.

Kembridžas hercogu pāris auklē nu jau trīs bērnus – sešus gadus veco princi Džordžu, četrus gadus veco Šarloti un pastarīti Luisu, kuram šogad aprīlī apritēs divi gadi.

Katrīna Midltone podkāstā atklāja, ka viņai ir kāda īpaši fotogrāfija, proti, tajā redzama meita, princese Šarlote pļavā smaržojot ziedus. Tieši šis attēls iemiesojot vissvarīgāko viņas principu bērnu audzināšanā, raksta "People".

"Man pašai bija ļoti laimīga bērnība. Un es vēlos tādu pašu dot arī saviem bērniem," teic Katrīna, paskaidrojot, ka "tās lietas, kas rezonē manī, ir vienkāršas".

Dzīve šobrīd ir tik trauksmaina, ka vienkāršu lietu vērošana sniedz tik ilgoto mieru, viņa uzskata. "Es cenšos ikdienā pastaigāties ar saviem bērniem, jo tas noņem pilnīgi visus sarežģījumus," - un Katrīna dod priekšroku pastaigāties tieši dabā, neraugoties uz to, kādi ir laikapstākļi ārā.

Hercogiene skaidro, ka tieši būšana dabā ieliek bērnos pamatu fiziskai un garīgai labsajūtai, turklāt tā ir vide, kurā veidot kvalitatīvas attiecības, kur nekas nenovērš uzmanību, nav jādomā par ēst gatavošanu vai kādiem citiem pienākumiem.

Attēlu ar Šarloti, kura iepazīst dārza augus, hercogiene tur īpaši augstā vērtē. "Man kā vecākam tas ļoti daudz nozīmē, un es katru dienu cenšos piedzīvot šos mazos mirkļus dabā... Pat ja laika nav," savu mīļāko foto komentē Katrīna.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!