Foto: Vida Press

Pēc divu gadu attiecībām ar teju uz pusi jaunāku sievieti izšķīries aktieris Als Pačino. 40 gadu vecā izraēliešu aktrise Meitala Dohana publiski nekautrējas atzīt, kāpēc slaveno siržulauzēju pametusi.

Dohana vēstī, ka galvenais iemesls attiecību pārtraukšanai, ir prāvā vecuma starpība. Holivudas leģendārājam aktierim šobrīd ir 79 gadi, bet draudzenei – 40.

"The Times", atsaucoties uz Izraēlas izdevumu "La Isha", ziņo, ka divu gadu ilgā mīlestība abu starpā nu ir galā.

"Ir ļoti grūti būt kopā ar kādu, kurš ir tik vecs. Pat ja viņš ir Als Pačino," vaļsirdīgi atzinusies aktrise, "jā, gadu starpība ir ļoti grūti pārvarama. Es centos to noliegt, bet, godīgi sakot, tagad viņš tiešām ir vecs".

Lai arī Dohana joprojām jutusi pret Pačino mīlestības jūtas, attiecības kļuvušas neiespējamas viņa vecuma dēļ. Taču tas neesot vienīgais iemesls, raksta ārvalstu mediji.

40 gadus veco sievieti sarūgtinājis arī Pačino raksturīgais skopums. Kā izrādās, viņš šo divu gadu laikā Dohanai uzdāvinājis tikai ziedus, neko citu, neko lielāku.

"Kā lai es tagad pieklājīgi pasaku, ka viņam nepatika tērēt naudu? Jā, viņš nebija dāsns partneris," atklāj sieviete. Viņa cer, ka pēc tuvo attiecību iziršans abi tomēr paliks draugi, jo Dohana joprojām Pačino mīlot. Tikai tas vecums licis abiem izšķirties.

View this post on Instagram

A post shared by Meital Dohan (@meitaldohan) on Feb 19, 2020 at 3:01pm PST

View this post on Instagram

A post shared by Meital Dohan (@meitaldohan) on May 11, 2019 at 1:15pm PDT

View this post on Instagram

A post shared by Meital Dohan (@meitaldohan) on May 17, 2018 at 7:11am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!