Foto: Vida Press

Samaksājot 2,6 miljonus ASV dolāru, pie savrupnama ticis popmūzikas karaļa Maikla Džeksona jaunākais bērns Maikls Džeksons juniors jeb Blankets ("Sedziņa").

Losandželosā, Kalifornijas štatā (ASV), par vairāk nekā diviem miljoniem eiro pārdots smalks savrupnams.

Tā pircējs – Maikla Džeksona jaunākais dēls, kuram nupat apritējuši 18 gadi.

Džeksonu junioru vislabāk pazīst ar palamu Blankets jeb Sedziņa, lai gan puisis no šī vārda atteicies jau pirms laba laika.

Sedziņa ir Maikla Džeksona dēls, kuru mūziķim dāvāja surogātmāte. Līdzīgi pasaulē nāca arī Blanketa vecākā māsa Parisa un brālis Prinss.

Ko dara Džeksons juniors, ka spējis atļauties tik smalku īpašumu? Viņš ir ne tikai Džeksona mantinieks, bet pats veido savu "YouTube" kanālu, kā arī publicē filmu recenzijas.

Dārgais savrupnams Losandželosas rajonā Kalabazasā ir loģisks pilngadības solis, sekojot, piemēram, māsai Parisai, kura arī var lepoties ar glaunu īpašumu.

Blanketa jaunās mājas viņam maksājušas gandrīz divarpus miljonus eiro. Tā ir 1990. gadā celta ēka vairākos stāvos, ar baseinu, trim garāžām. Īpašumam ir pat tā dēvētā "kalpu istaba" jeb vietiņa nama sulainim.

Mājā ir sešas guļamistabas, – katrai arī sava vannasistaba, divas pirtis, liela virtuve un ēdamistaba, TV istaba, sporta zāle, bārs, SPA zāle un vēl dažādas ekstras.

Džeksona puikam kaimiņos dzīvo, piemēram, aktieris Džons Travolta, ASV televīzijas raidījumu zvaigzne Kendra Vilkinsone un arī augstas raudzes amerikāņu prokurore.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!