Foto: Vida Press
Saseksas hercogu pāris princis Harijs un viņa laulātā draudzene Megana Mārkla šonedēļ oficiāli pārtraukuši pildīt savus britu karaliskās ģimenes locekļu pienākumus, un savu dzīvi viņi turpinās vadīt ASV.

Pēc nogurdinošās karaliskās ģimenes dzīves populārais pāris ir pārcēlies uz ASV, un ārvalstu mediji jau steidz ziņot, ka viņi Kalifornijā lūkojas pēc mājas. Harija un Meganas redzeslokā nonākusi īpaši grezna villa Malibu, kas svulaik piederējusi televīzijas šovu zvaigznei Kailijai Džennerai.

Villas vērtība pārsniedz piecus miljonus ASV dolāru, bet tā ir īsta sapņu pils. Greznajā savrupnamā ir astoņas guļamistabas, desmit vannasistabas, baseins, tenisa korti, vīna pagrabs, deju studija, kinoteātris un citas ērtības.

Nams atrodas arī prinča Harija ģimenei izdevīgā vietā – tikai pusstundas brauciena attālumā atrodas viņa sievasmātes nams.

Jau vēstīts, ka šī gada janvārī pasauli pārsteidza paziņojums, ka Lielbritānijas princis Harijs un viņa dzīvesbiedre Megana Mārkla nolēmuši samazināt savu lomu karaļnama pārstāvēšanā. Otrdien, 31.martā, viņi oficiāli ir pārtraukuši karaļnama pienākumu veikšanu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!