Foto: Privātais arhīvs

Populārā latviešu skatuves māksliniece Marija Naumova Covid-19 pandēmijas noteikto ierobežojumu dēļ bija "iestrēgusi" Indijā, bet tagad dziedātājai ar ģimeni izdevies atgriezties mājās.

"Jā, tieši šodien uzsākās mūsu neparastā atgriešanās – speciālais reiss, ko organizēja Skandināvijas valstis maršrutā Deli – Helsinki. Tikai pateicoties Latvijas vēstniekam un viņa palīdzei Indijā, šis notikums bija iespējams!" savā "Facebook" lapā fanus informējusi Naumova.

"Es un visa mana ģimene dodamies mājup! Šī atgriešanās mūžīgi paliks mūsu atmiņā kā unikāls notikums! Vakar mēs nobraucām 300 kilometrus pa Indijas ceļu, uz kura absolūti nevienu nesatikām, mums neierastā ātrumā. Mums bija jāpagūst laikā! Tad izbraucām cauri Deli, kas bija absolūti tukša pilsēta, un tas ir neiedomājams skats.

Šodien mūsu reiss Deli – Helsinki bija vienīgais, kas tika realizēts šajā milzu lidostā. Absolūti visi cilvēki bija maskās, visi ievēroja noteikumus. Lai vai kā, mēs drīz būsim mājās. Šo sajūtu nav iespējams nodot vārdos..." ceturtdienas, 2. aprīļa, vakarā vēstījusi dziedātāja.

Piektdien, 3. aprīlī, viņa savus "Instagram" sekotājus informējusi, ka veiksmīgi nonākusi mājās.

View this post on Instagram

Mājas, mīļās mājas 🙏🙏🙏 // Home sweet home 🙏🙏🙏 #marijanaumova #marien

A post shared by Marija Naumova (@marija.naumova) on Apr 3, 2020 at 12:31am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!