Foto: Privātais arhīvs
Laikā, kad daudzas mūsu ikdienā ierastās nodarbes ierobežojusi Covid-19 pandēmija, ir laiks kļūt radošiem un meklēt citas atpūtas un izklaides iespējas.

Par krietnu iedvesmas devu sociālajos tīklos rūpējas arī sabiedrībā zināmi cilvēki, kuri, ievērojot valstī noteiktos ierobežojumus, turpina būt aktīvi un baudīt beidzot atnākušo pavasari.

Tāpat ārkārtējā situācija aizvadītajās brīvdienās neliedza godam atzīmēt Pūpolsvētdienu, gan publicējot pūpolu bildes un vienam otru ieperot, gan vēlot visiem veselību.

View this post on Instagram

Tautas ticējumi saka - kāds laiks Pūpolu dienā, tāds būs arī pirmajās Lieldienās. Pēriens ar pūpolzariem nāk par labu nopērtajam, jo tie visu nākošo gadu esot veselīgi un slimības ejot ar līkumu. 🌱Senāk Pūpolsvētdienā tika pērti ne tikai cilvēki, bet arī mājdzīvnieki, lai tie būtu veseli un izturīgi. 🌿Pūpolsvētdienas rītā jāmeklē tuvākais strauts, kur noskalot seju, jo ticējums saka, ka tad skaistums būšot garantēts visu gadu, turklāt nenākšot miegs. ☀️Pūpolsvētdienā kārtīgi jāaplūko pūpolzari — ja tiem maz pūpolu, tad rudenī būšot maz kartupeļu, bet, ja pūpolu daudz, tad labi augšot zirņi un pupas. Pūpolsvētdienā nevajag iet viesos, bet dienu pavadīt mājās — tad visu gadu klāsies labi. ☕️Lai Jums silta un mierpilna, gaiša un saulaina šī #pūpolsvētdiena #palmsunday2020 #sildispīdistaro
A post shared by Agnese Zeltiņa (@actressagnesezeltina) on Apr 5, 2020 at 4:20am PDT
View this post on Instagram

Pilnīgi viens....
A post shared by Ieva Vārna (@ieva_varna) on Apr 3, 2020 at 3:16am PDT
View this post on Instagram

#mammaundēli #antraunjānis #ģimene
A post shared by Antra Stafecka (@antra_stafecka) on Apr 4, 2020 at 4:01am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!