Foto: Publicitātes foto
Pašmāju reperis Cunami savas daiļrades cienītājiem nodevis jaunu kompozīciju – dziesmu "Par vēlu", kas tapusi sadarbībā ar šova "X Faktors" zvaigzni Adrianu Miglāni.

Kā vēsta reperis, dziesma "Par vēlu" ierakstīta, sadarbojoties ar vienu no Latvijā zināmākajiem producentiem Jāni Šmēdiņu, bet par dziesmas muzikālo pavadījumu rūpējās ārzemju producents Mantra.

"Dziesma stāsta par cilvēka spēcīgajām jūtām pret cilvēku, kuru viņš patiesībā nemaz nepazīst un nezina, vai tas cilvēks vispār pastāv. Varbūt tas bija sapnis, varbūt tā bija mīkla, bet viņš tajā visā ir iemīlējies un nožēlo, ka palaidis šo iemīlēto būtni garām, dziedot par to, ka viss jau ir par vēlu," dziesmas stāstu atklāj Cunami.

"Dziesma radīta ar mērķi likt cilvēkiem saprast, ka nekad nevajag baidīties no lietām, kuras tu tiešām vēlies, un, ja tu redzi savu izdevību, tad nekādā gadijumā nelaid to garām un ej pie tās, jo nākamreiz šīs iespējas vairāk var nebūt," savus fanus aicina reperis.

Viņš arī uzskata, ka šī ir labākā kompozīcija, ko viņš līdz šim ir radījis, un saka milzīgu paldies Adrianai Miglānei un visai komandai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!