Foto: Vida Press
46 gadus vecā britu aktrise Keita Bekinseila nupat atkal nokļuvusi tabloīdu rampas ugunīs. Iemesls: neraugoties uz vispasaules pašizolēšanos, Bekinseila nofotografēta pastaigā ar cilvēku, kurš nav viņas ģimenes loceklis.

Britu skaistule Bekinseila arī iepriekš nonākusi mediju uzmanības lokā savu attiecību dēļ, proti, viņa nereti par partneriem izvēlējusies par sevi krietni jaunākus vīriešus.

Tagad aktrise tikusi "pieķerta" pastaigā pa Brentvudu kopā ar gados jaunu puisi, kuru slavenību tabloīds TMZ atpazinis kā Kanādas mūziķi Gudiju Greisu (Goody Grace).

Puisis nesen nosvinējis savu 22 gadu dzimšanas dienu. Savukārt slavenajai aktrisei ir 46 gadi.

Pāris pirmo reizi kopā redzēts šī gada janvārī, taču jaunākie aprīlī tapušie foto liecina par patiešām sirsnīgām privātām attiecībām starp abiem. Bekinseila kopā ar jaunieti rokās sadevušies pastaigājušies un pastaigas laikā arī intīmi apkampušies. Viņi noteikti ir kas vairāk nekā tikai draugi, vēsta TMZ.

Vairāku kases grāvēju zvaigzne Bekinseila arī iepriekš privātajā dzīvē devusi priekšroku par sevi jaunākiem draugiem. Aktrises mīļoto vīriešu vidū bijuši gan cunftes brāļi, gan citu radošo industriju pārstāvji.

No 2004. gada līdz 2019. gadam viņa bija precējusies ar aktieri Linu Vaizmanu, bet pirms tam bija kopā ar Velsas aktieri Maiklu Šīnu, – viņš ir tēvs abu kopīgajai meitai Lilijai, kura nu jau ir pilngadīga.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!