Foto: Publicitātes foto
3.jūnijā plkst. 19.00 "Hotel Roma" 7. stāvā notiks tikšanās jaunā mākslas formā ar Lindu Mūrnieci, dziedošo aktieri Juri Hiršu un dziedātāju Mārtiņu Ruski.

Plānoto koncertu, uz kuru biļetes vēl nopērkamas, organizē "Jaunais Muzikālais teātris", kas portālu "Delfi" informēja par apsvērumiem šāda notikuma rīkošanai.

"Mēs visi tiecamies pēc personībām, kuru atziņas varētu mūs stiprināt un palīdzēt ar cieņu pārvarēt dzīves sniegtos izaicinājumus. Šī iemesla dēļ ir izveidota programma, kurā varēsim ieklausīties gan dažādās pārdomās, gan skaistās dziesmās," vēstīts paziņojumā, piebilstot, ka pašas viesnīcas saimniece Linda Mūrniece arī būs pirmā koncerta viešņa – tiks dziedātas viņas izvēlētas dziesmas.

"Man šis laiks ir pārmaiņu un izaugsmes laiks. Gan darbā, gan arī privātajā dzīvē. Tikšanās ar cilvēkiem man ir iedvesma, ko saņemu no katra, ko satieku," stāsta Linda Mūrniece, kura laipni piekrita "Jaunā Muzikālā Teātra" uzaicinājumam veidot tiešraides sarunu, pieņemot to kā vēl vienu izaicinājumu.

Kā vienu no sarunu biedriem uz skatuves Linda Mūrniece izvēlējās Nacionālā teātra aktieri Juri Hiršu, kurš pazīstams arī kā dziesminieks un populāru TV seriālu aktieris.

Tiešraides koncertā laipni piekrita piedalīties arī Raimonda Paula atzinību guvušais dziedātājs Mārtiņš Ruskis. Viņa zemo un samtaino balss tebru iemīlējis ļoti plašs skatītāju loks, un arī viņš izpildīs vairākas Lindas izvēlētās dziesmas.

"Tikšanās ar cilvēkiem un muzicēšana ir tas, kas man visvairāk pietrūkst. Ar nepacietību gaidu katru kaut mazāko iespēju darīt to, ko mīlu visvairāk," teic Ruskis.

Biļetes uz pasākumu viesnīcā "Roma" nopērkamas "Biļešu paradīzē"; koncertu varēs vērot gan klātienē, gan slēgtā "Facebook" grupā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!