Foto: Kadrs no video
Par īstu sensāciju "Facebook" platformā kļuvis video no diskotēkas Riebiņu novadā.

Riebiņu novada kultūras centra feisbuka kontā ievietotais video pāris dienu laikā guvis neticamu popularitāti, to noskatījušies vairāki desmiti tūkstoši cilvēku.

30. maijā Riebiņos notika grupas "Galaktika" koncerts (22 klausītāji plus trīs grupas dalībnieki), kuru cilvēki baudīja pie galdiņiem, bet pēc tā sākās diskotēka, kas ļāva sanākušajiem distancēti izkustināt kaulus.

Aizsargtērpos saģērbušies ļaudis ļāvās dejas priekam vietējā kultūras dzīves kuratora Oskara Bērziņa vadībā. Atraktīvo Oskaru Latvija iepazina no dalības TV3 šovā "Saimnieks meklē sievu", kur viņš bija viens no preciniekiem.
Kā portālu "Delfi" informēja Riebiņu novada kultūras centra vadītāja Ilga Pokšāne, balle Riebiņos tovakar ilgusi precīzi līdz pusnaktij, kā paredz noteikumi pandēmijas laikā. Vienīgie iekasētie līdzekļi – pieci eiro par "Galaktikas" koncertu un septiņi eiro par dalību ballē; pašvaldības līdzekļi šīm aktivitātēm tērēti netika, skaidro Pokšāne.
Savukārt jau pēc dienas, Vasarsvētkos, ar koncertu tika priecēti vietējie Riebiņu iedzīvotāji. Arī šis video "Facebook" platformā guvis lielu skatījumu skaitu un iedzīvotāju atzinību.
"Tagad spriežam, kā līgosim. Gaidām jaunus norādījumus no valdības saistībā ar pasākumu rīkošanas ierobežojumiem. Šobrīd Riebiņos esam radošās iedvesmas piepildīti," par kultūras dzīvi novadā portālam "Delfi" teic Pokšāne.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!