Foto: Privātais arhīvs

Latviešu basketbolists, Maskavas klubā "Himki" spēlējošais Jānis Timma 2. jūlijā atzīmē savus šūpļa svētkus.

Kā liecina sportista ievietotais video "Instagram" vietnē, svinības sākušās visai šiki, proti, gaviļniekam uzrāpjoties uz sava glaunā auto jumta.

"Šī ir diena, kad man aprit 28," vēsta Timma, uz automašīnas jumta atkorķējot dzēriena pudeli. Mirkli vēlāk Timma dzērienu baudīja jau pie automašīnas kopā ar mīļoto sievieti.

Kā noskaidroja portāls "Delfi", smalkais auto ir G-klases "Mercedes-Benz" apvidnieks ar "Brabus" tūninga elementiem. Standartā jauns "Mercedes-AMG G63" maksā no 184 tūkstošiem eiro (ieskaitot PVN), plus "Brabus" pārveidojumi. Šim auto ir 585 zirgspēku motors, un tā pirmreizējā reģistrācija notikusi 2018. gada jūlijā.

View this post on Instagram

A post shared by 𝕁𝔸ℕ𝕀𝕊 𝕋𝕀𝕄𝕄𝔸 (@janis.timma) on Jul 2, 2020 at 4:34am PDT

1992. gadā dzimušo Timmu ar mīlas pilnu vēstījumu internetā sumināja arī viņa sirdsdāma Anna Sedokova. Viņa Timmas attēlu parakstījusi ar sevišķi izjustiem vārdiem:

"Daudz laimes dzimšanas dienā, mīļais! Es nezinu labāku cilvēku par tevi, un arī zināt negribu. Tu savu spēku lieto ar tādu pieklājību un inteliģenci! Es nezinu nevienu citu, kurš mani būtu mīlējis tik ļoti. Es tevi ļoti mīlu un vienmēr būšu blakus," vēsta dziedātāja.

Sedokova arīdzan savus fanus informēja, ka Timmas dzimšanas dienas vakars tiks pavadīts klusā restorānā, turklāt tikai divatā esot. Taču Timmas sociālo tīklu vēstījumi vakara gaitā liecina, ka izvērtās visnotaļ plaša ballīte uz kāda kuģīša klāja – tāds izrādījies Sedokovas pārsteigums.

View this post on Instagram

A post shared by ANNA SEDOKOVA (@annasedokova) on Jul 1, 2020 at 11:06pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!