Foto: Privātais arhīvs
Krievijas TV šovu vadītājs Dmitrijs Nagijevs laiku lokos centies savu privāto dzīvi turēt noslēpumā un par to nerunāt. Taču nu vairāki Krievijas mediji vēsta, ka atrisināts kāds viņa noslēpums.

Savulaik slavenā TV šova "Logi" vadītājs un aktieris Dmitrijs Nagijevs savu privāto dzīvi slēpj. Zināms vienīgi tas, ka šobrīd 53 gadus vecais šovmenis bijis ilgstošā laulībā ar TV raidījumu vadītāju Alisi Čeru. Tās bijušas vienīgās viņa oficiāli reģistrētās attiecības.

Kopš šķiršanās no Čeras Nagijevs savus turpmākos romānus rūpīgi slēpis. Tomēr oficiālajā laulībā Nagijevs pamanījies tikt pie ārlaulības meitas, raksta "Komsomoļskaja pravda".

Nagijeva un Čeras laulībā pasaulē nāca dēls Kirils, kuram nu jau 30 gadu. Tomēr Kirils nav vienīgais Nagijeva mantinieks, proti, šovmenim esot vēl vismaz divi bērni.

Vairāki Krievijas tabloīdi vēsta, ka Nagijevs jau daudzus gadus ir attiecībās ar Natāliju Kovaļenko, kura arī strādā televīzijā. Tieši Kovaļenko dēļ aktieris esot pametis Čeru. Prese mēļo, ka Kovaļenko dzemdējusi Nagijeva dēlu, kuram dots Marka vārds.

Vēl viena Nagijeva aizraušanās esot kāda Anna Spektore, kurai Nagijevs sarūpējis visai lepnu savrupnamu Novorižskas šosejas tuvumā. Kotedžas platība ir 265 kvadrātmetri, un tajā Spektore dzīvojot kopā ar meitenīti, kas esot neparasti līdzīga populārajam šovmenim.

Annai Spektorei ir astoņus gadus veca meita Mira, turklāt tagad viņa nēsājot Nagijeva uzvārdu. Tas nozīmē, ka astoņus gadus Nagijevam izdevies noslēpt meitiņas eksistenci, bet tagad bērns oficiāli atzīts, raksta Krievijas mediji.

Kāds Nagijeva paziņa paudis: "Spektorei ir 45 gadi, viņa ir Nagijeva sena fane. Viņa tiekas ar Dmitriju jau kādus 15 gadus. Kad Natālija Kovaļenko kļuva par Nagijeva civilsievu un abi sāka iekārtot savu ligzdiņu Sanktpēterburgā, Nagijevs devās turnejās vai nu vienatnē, vai Annas pavadībā," skaidro aktiera paziņa.

Turklāt tieši Annai par godu Nagijevs nosaucis savu labdarības fonu, proti, organizāciju sauc "Anna".

Nagijevs daudzus gadus faktiski dzīvojis divās ģimenēs, raksta "Komsomoļskaja pravda". Dmitrijs nekad nav parādījies sabiedrībā kopā ar Natāliju vai Annu, tomēr kādā nesenā intervijā skaidrojis, ka nav viens. "Man ir paveicies, mana mīļotā sieviete ir arī mans labākais draugs," viņš pauda, nenorādot, par kuru no draudzenēm ir runa.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!