Foto: Vida Press

Otrdien, 21. jūlijā, savu 69. dzimšanas dienu svinētu viens no dižākajiem savas paaudzes komiķiem Robins Viljamss, kurš 2014. gada augustā izdarīja pašnāvību. Pasaule nav aizmirsusi nedz viņa darbus, nedz vārdus, un, pieminot jubilāru, piedāvājam zīmīgus viņa citātus.

Foto: Vida Press
"Jums vajag tikai skaistu viltus smaidu, lai noslēptu savu ievainoto dvēseli, un viņi nekad nesapratīs, cik salauzts tu patiesībā esi."
Foto: Vida Press
"Manuprāt, visskumjākie cilvēki vienmēr cenšas visvairāk, lai iepriecinātu citus. Viņi zina, kā ir justies pilnīgi nevērtīgam, un viņi nevēlas, lai vēl kāds tā justos."
Foto: Vida Press
"Es tikai vienu nakti esmu spēlējis Lasvegasā. Tā ir derdzīga, bezgaumīga vieta. Tās varbūt arī nav pasaules beigas pašas par sevi, bet jūs noteikti no turienes tās varat redzēt."
Foto: Vida Press
"Tikai savos sapņos cilvēks var būt pa īstam brīvs. Tā tas vienmēr ir bijis, un tā tas vienmēr būs."
Foto: Vida Press
"Es agrāk domāju, ka sliktākā lieta dzīvē ir attapties vienam. Tā nav. Sliktākā lieta dzīvē ir attapties kopā ar cilvēkiem, kuri liek tev justies pilnīgi vienam."
Foto: Vida Press
"Nekad nekaujies ar neglītu personu. Viņiem nav nekā, ko zaudēt."
Foto: Vida Press
"Atombumba ir veids, kā vīrietis paziņo "Es uzlaidīšu gaisā pasauli". Sieviete nekad neradītu atombumbu. Viņas nekad neradītu ieroci, kas nogalina. Nē, nē. Viņas radītu ieroci, kas uz laiciņu liktu tev justies slikti."
Foto: Vida Press
"Ja paradīze eksistē, būtu lieliski zināt, ka tur ir smiekli."
Foto: Vida Press
"Tev ir dota tikai neliela neprāta dzirksts. Tu nedrīksti to pazaudēt."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!