Foto: Privātais arhīvs
Dailes teātra aktieris Niklāvs Kurpnieks sociālajā tīklā "Facebook" palepojies ar panākumu vēl kādā savā rūpalā, proti, viņam kā nekustamā īpašuma māklerim izdevies pārdot žurnālista Kārļa Streipa ekstravaganto septiņu istabu mitekli Rīgas centrā.

Kurpnieks nu jau vairāk nekā gadu aktīvi rosās arī kā dzīvokļu mākleris. Mākslinieks palepojies, ka viņam šī lieta iet no rokas. Tā, piemēram, ir izdevies pārdot Kārļa Streipa mitekli un atrast žurnālista šābrīža finansu situācijai piemērotāku dzīvokli Purvciemā.

Streips ilgus gadus mita divstāvu dzīvoklī Rīgas centrā, taču Covid-19 izraisītās krīzes dēļ bija spiests to pamest. Viņš gan arī iepriekš centās mitekli pārdot. Tieši Niklāvam Kurpniekam izdevies atrast jaunu pircēju, jo pašam Streipam ar to neveicās.

Kamēr daudzi citi aktieri pandēmijas laikā sēdēja dīkstāvē, Kurpnieks turpināja darbošanos nekustamā īpašuma biznesā. Viņš sola "jūsu dzīvokli pārdot ātri un par iespējami augstāko cenu", jo viņa pārstāvētajā kompānijā darbojas jauni cilvēki ar citādākām metodēm, salīdzinot ar "ierūsējušajām firmām".

Sarunā ar portālu "Delfi" Kurpnieks teic, ka māklera darbs nekādi neietekmē viņa rosīšanos teātra, seriālu un kino lauciņā. "Man iet brīnišķīgi! Vienmēr visās jomās var atrast darbu. Māklera darbs nekādīgi netraucē teātra darbam. Netaisos ne no viena atkāpties. Teātris man ir sirdij, bet otrs darbs ļauj mazāk domāt un uztraukties par finansiālo situāciju," skaidro uzņēmīgais puisis, kurš arī citiem iesaka pameklēt veidus, kā var piepelnīties.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!