Foto: Vida Press
Kā piecu gadu laikā kļūt par miljonāru, esot slavenam influencerim-jūtūberim? Tas izdevies slovāku izcelsmes puisim Deividam Dobrikam.

Slovākijā dzimušais Deivids Dobriks savu karjeru kā jūtūberis uzsāka 2015. gadā. Viņa trim "YouTube" kanāliem un podkāstam seko gandrīz 26 miljoni cilvēku visā pasaulē, un Deivids pierādījis, ka ar popularitāti internetā tik tiešām var tikt uz zaļa zara. Šobrīd jauniešu vidū tik aktuālajā "TikTok" platformā Dobrikam ir jau 20 miljoni sekotāju.

Dzīvespriecīgais un asprātīgais Dobriks ir vien 24 gadus vecs, un nupat nopircis glaunu villu Losandželosā, par to samaksājot 9,5 miljonus ASV dolāru. Luksusa nams ir 725 kvadrātmetru plašs īpašums ar sešām guļamistabām, septiņām vannasistabām un, protams, baseinu.

Jaunietis Slovākiju pameta, būdams sešus gadus vecs. Kopš tā laika viņš mitinās ASV, un pirms trim gadiem nopirka sev dzīvesvietu Losandželosā par 2,5 miljoniem dolāru. Tur viņš apmetās kopā ar savu filmēšanas komandu, ikdienas darbā arvien audzējot sekotāju skaitu.

Dobrika popularitātes pamatā ir dažādi video, lielākoties dažādas izjokošanas un asprātības. Viņš pierādījis, ka ar šāda veida saturu un apmaksātām sadarbībām jeb influencēšanu ir iespējams kļūt stāvus bagātam. Viņš arī triumfējis vairākos sarīkojumos, kur godina pasaules ietekmīgākos jauniešus. Pērn Dobriks tika atzīts par ietekmīgāko influenceri pasaulē, aiz sevis atstājot tādas personības kā Kailiju Dženneru un Donaldu Trampu.

2019. gadā Dobrikam izdevās kļūt īpaši slavenam, apprecoties ar kundzi, kurai ir 76 gadi, – sava labākā drauga māti. Tiesa gan, šī pāra kopdzīve ilga tikai mēnesi. Kāzas ar Lorīnu Nešu tika dzertas jūnijā, bet šķiršanās papīri parakstīti novembrī.

Kā izskatās Deivida Dobrika nupat iegādātājā villā Losandželosā:

Dobrika "Instagram" vēstījumi:

View this post on Instagram

A post shared by DAVID DOBRIK (@daviddobrik) on Feb 27, 2020 at 11:46am PST

View this post on Instagram

A post shared by DAVID DOBRIK (@daviddobrik) on Jan 7, 2020 at 4:27pm PST

View this post on Instagram

A post shared by DAVID DOBRIK (@daviddobrik) on Dec 21, 2019 at 1:44pm PST

View this post on Instagram

A post shared by DAVID DOBRIK (@daviddobrik) on Nov 26, 2019 at 4:31pm PST

Visskatītākais Dobrika "YouTube" video (66 miljoni skatījumu):

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!