Foto: Publicitātes attēli
Pieci latviešu aktieru pāri pandēmijas laikā nofilmējas gultas skatos – tapusi jauna režisora Andreja Ēķa veidota komēdija "Par ko nerunājam". Uz ekrāniem tā nonāks jau šoruden.

Mirdza Martinsone un Pēteris Gaudiņš, Zane Daudziņa un Kaspars Gods, Zane Aļļēna un Uldis Anže, Klinta Reinholde un Jurijs Djakonovs, Māra Sleja un Romāns Bargais – tie ir pieci aktieru pāri, kas Covid-19 ierobežojumu laiku nav vadījuši, mērot distanci un attālinoties, bet gluži pretēji – baudot intīmu tuvību. Viņi šajā laikā nofilmējušies jaunā romantiskā komēdijā "Par ko nerunājam", portālam "Delfi" teic filmas pārstāvji.

"Filmā viss ir tieši tā, kā tās nosaukumā, jo mēs gribam parunāt par to, par ko parasti nerunā, ielūkoties citu dzīvēs, un, iespējams, atrast arī sev, par ko padomāt," saka komēdijas režisors Andrejs Ēķis.

Viņš ir pārliecināts, ka intīma tuvība attiecībās ir tikpat svarīga kā uzticība un sapratne, tieši tāpēc atgādinājumu par to nekad nevar būt par daudz. Un, ja šie atgādinājumi ir jautri – vēl jo labāk.

Filmas producents Kristians Alhimionoks atklāj, ka filmēšana risinājusies no maija līdz septembrim. "Nebija viegli pielāgot filmēšanu jaunajiem Covid-19 apstākļiem, bet viss izdevās veiksmīgi".

Filmas komanda cer, ka "Par ko nerunājam" sagādās jautrus brīžus skatītājiem un ļaus pasmieties –par spīti grūtiem laikiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!