Foto: LETA/Privātais arhīvs

Pēc 12 Latvijas Nacionālajā teātrī nostrādātiem gadiem aktieris Ģirts Liuziniks pametis šo darbu un pievērsies jaunai profesijai, šonedēļ raksta izdevums "Privātā Dzīve".

Lēmumu aiziet no darba Nacionālajā teātrī viņš pieņēmis īsi pirms koronavīrusa pandēmijas. "Biju noguris. Vēlējos atpūsties, negribēju vairs uzņemties jaunus iestudējumus. Biju mentāli un fiziski sevi iztērējis. Un, ja nav radīšanas prieka, tad palikt būtu negodīgi gan pret sevi, gan skatītājiem, gan kolēģiem. Aizgāju ārštatā un iestājos bezdarbniekos. Spēlēju vēl izrādēs, kuras ir repertuārā," izdevumam teic Liuziniks.

Patlaban aktieris ir aizrāvies ar būvniecību, turklāt iestājies RTU Būvinženieru fakultātē. Viņš palīdzējis pilnīgi no nulles celt māju saviem vecākiem un aizrāvies. "Tas viss bija pilnīgs pretstatā darbam teātrī," skaidro Ģirts.

"Gribu apgūt vēl kādu arodu, kas dzīvē noderētu," skaidro Liuziniks.

Aktierim ir divi dēli – Everts un Knuts –, kurus dāvājusi viņa bijusī sieva Meta. Patlaban Liuziniks ir kopā ar aktrisi Lieni Sebri, kura ir mamma meitenei Emīlijai. Emīlija nākusi pasaulē Sebres attiecībās ar "RīgaTV 24" kanāla direktoru Rūdolfu Ēķi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!