Foto: Publicitātes attēli

Pirmdien, 28. septembrī, kanāls TV3 piedāvā jaunumu saviem skatītājiem – iepazīšanās šovu "Nākamā pietura – mīlestība". Tas būs piedzīvojums brīvajām meitenēm un puišiem, dāmām un kungiem.

Ar ekspertes Annas Lieckalniņas palīdzību piemeklēti pāri dosies aklajā randiņā auto ceļojumā pa Latviju. Kuri pāri pēc brauciena vēlēsies turpināt attiecības un kuri šķirsies? Šovā kopumā būs 30 iepazīšanās stāstu.

Katrs raidījums iepazīstinās ar trim ekspertu savienotiem pāriem. Mīlestību meklēs ne tikai jaunie, bet arī dzīves pieredzējušie – šovā piedalās ļaudis vecumā no 18 līdz pat 71 gadam.

Brauciena laikā dalībnieki iepazīs viens otru, taču vēl labāk iepazīties palīdzēs dažādi uzdevumi. Galapunktā pāri nonāks skaistās vietās Latvijā, kur nāksies lemt, vai turpināt iepazīšanos vakariņās, ballītē vai citur. Dalībnieki drīkst arī atteikt tālāku pazīšanos, bet daži pāri būs redzami arī nākamajās ' šova epizodēs.

Piemēram, 31 gadu vecais Edijs šovam pieteicies, jo tas ir kas jauns. Viņš meklē kādu nopietnām attiecībām un saka: "Svarīgi, lai mums saskan!"

Šova dalībnieku saderību vērtēs geštalta psihoterapeite Anna Lieckalniņa. Anna stāsta, ka savienojot pārus tika ņemtas vērā katra dalībnieka vēlmes, intereses, attieksme pret dzīvi: "Atlasēs guvu īpaši pozitīvu sajūtu, šovs ir gaišs un izklaidējošs, un tas stāsta par patiesām vērtībām. Daži dalībnieki uzreiz radīja skaidrību, kura ir viņu piemērotākā otrā pusīte," spriež eksperte.

Šovu producē Kristaps Valdnieks, kura kontā ir jau vairāki veiksmīgāki un neveiksmīgāki TV šovi.

"Šis būs patiešām interesants attiecību stāsts, jo šova koncepts ir neparasts un Latvijā vēl neredzēts – iepazīšanās notiek brauciena laikā. Raidījumā pieredzēsim pirmā randiņa skūpstu un pat mīlas dzeju. Viena pāra randiņš notika limuzīnā, jo attiecību meklētājiem nav autovadītāja apliecības. Tad nu šis pāris randiņu izbaudīja pavisam netipiskā atmosfērā," par savu jauno auklējumu teic producents.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!