Nikolass Keidžs patiesi nebeidz pārsteigt. Nupat klajā nācis filmas "Džiudžitsu" ("Jiu Jitsu") videorullītis, kas liek pamatoti domāt, ka jaunajā kinolentē aktieris izmēģinās spēkus cīņas mākslā. Pēc publicētā ieskata gan var spriest, ka intensīvais cīņu mikslis pārcelts uz zinātniskās fantastikas žanru, tāpēc ikvienam skatītājam jau laikus ieteicams sagatavoties pārsteigumiem.

Filmas režisors ir Dmitrijs Logotetiss ("Kickboxer: Retaliation"), kurš scenārija rakstīšanā sadarbojies ar Džeimsu Makgratu. Abi 2017. gadā nāca klajā ar tāda paša nosaukuma komiksu, taču filmas kontekstā galvenā loma uzticēta daudzu simpātijas iekarojušajam aktierim Keidžam. Tajā viņš iejutīsies zobena pavēlnieka, gudra un asprātīga džiudžitsu cīkstoņa un mentora ādā.

Pie Keidža sāniem filmā būs arī Frenks Grillo, Alans Musī, Džudžu Čana un Tonijs Džā. Teju divu minūšu garajā videorullītī "Hollywood Reporter" velk paralēles ar daudziem labi zināmo filmu "Plēsoņa" ("Predator").

Filmas sižets veidots ap neparastu notikumu – ik pēc sešiem gadiem Zemes "durvīm" garām slīd kāda neparasta un nezināma komēta. Kad tā sasniegusi konkrētu vietu, paveras durvis un caur tām iziet citplanētiešu kosmonauts, kurš katru reizi no jauna izvēlas džiudžitsu cīkstoni, ar kuru mēroties spēkiem. Protams, cīņai tiek izraudzīts arī Keidža varonis Vailijs. Ja kaut kādu iemeslu dēļ šī cīņa, kurā iesaistās abu pušu "aizmugure", nenotiek, nelūgtais viesis paliek uz Zemes un nogalina visu dzīvo.

Publicētajā ieskatā ir viss, ko vien var vēlēties, – patiesi dullas cīņas, ložmetēji, naži, zobeni, citplanētietis, kurš ne tikai apguvis džiudžitsu trikus, bet līdzi paņēmis arī dažādus palīgrīkus, kas cilvēkiem nav pieejami.

Ļoti iespējams, šādu Nikolasu Keidžu vēl nebūsim redzējuši. Kas interesanti, izskatās, ka savu cīņas mākslu filmā izrādīs arī Frenks Grillo, kas visu stāstu padara vēl neparastāku!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!