Foto: DELFI
Izbeigta tiesvedība civillietā Ievas Gorkšas prasībā pret šķirto vīru Kasparu Gorkšu saistībā ar uzturlīdzekļu parāda piedziņu.

Ieva Gorkša, ar kuru Kaspars Gorkšs bija laulībā 12 gadus un tajā dzimuši bērni, pavasarī bija vērsusies tiesā ar prasību par uzturlīdzekļu parāda piedziņu no bijušā vīra. Tagad tiesvedība izbeigta saistībā ar mierizlīgumu abu bijušo laulāto starpā, raksta izdevums "Kas Jauns".

Ieva Gorkša dienu pirms nozīmētās tiesas sēdes ar advokātes palīdzību Gorkšam atzina, ka viņai vairs nav materiālu pretenziju par bērnu uzturlīdzekļiem. Gorkšs bijis tiesai sagatavojis dokumentus, kuri apliecinājuši, ka visus maksājumus bērniem viņš ir veicis.

Latvijas Komandu sporta spēļu asociācijas izpilddirektors Kaspars Gorkšs mierizlīgumam piekritis, lai emocionāli pasaudzētu bērnus, un ir gandarīts, ka šādā veidā izdevies tiesvedību izbeigt. "Es ar apbrīnu uzlūkoju tos bijušos laulātos, kuri šķiroties spēj vienoties bez tiesas starpniecības," žurnālam "Kas Jauns" skaidrojis Gorkšs.

Viņa un modes žurnāla stila redaktores Ievas laulība izjuka 2017. gadā pēc divpadsmit gadu kopdzīves. Abi audzina divus bērnus, dēlu un meitu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!