Foto: Privātais arhīvs
Modele, hokeja leģendas Oļega Znaroka meita Alise ir oficiāli sarakstījusies ar NHL hokejistu Artemiju Panarinu.

28 gadus vecā skaistule "Instagram" platformā atbildējusi uz savu sekotāju jautājumiem, tostarp arī uz to, kad gaidāmas viņas un hokejista Panarina kāzas.

Izrādās, Znaroka un Panarins oficiāli jau ir precējušies, taču kāzu svinību rīkošana atlikta uz laiku, kad "apstākļi pasaulē būs kļuvuši mierīgāki un varēsim satikt mūsu draugus". Skaistule arīdzan atzīmē, ka tuvākajā laikā grasās mainīt dokumentus, jo pārgājusi vīra uzvārdā, proti, viņa būs Alise Panarina.

Alise ir Latvijas pilsone, taču patlaban kopā ar vīru uzturas Krievijā. Viņu pašu mītnes zeme ir ASV, kur pāris cer doties atpakaļ decembrī, ja vien koronavīrusa izplatība pieļaus ceļošanu, vēstīts viņas instagramā.

Jau ziņojām, ka šogad maijā Znaroka soctīklos ievietoja attēlu, kurā Alise uzskatāmi demonstrē krāšņu gredzentiņu savā zeltnesī. Attēla paraksts: 8/05/19 un sirsniņa, kas vedina domāt, ka togad abi saderinājušies, bet šogad papīri arī oficiāli sakārtoti.
Foto: Privātais arhīvs
Hokeja trenera Oļega Znaroka jaunākā meita kopā ar NHL kluba "Rangers' uzbrucēju Panarinu ir kopā jau vairāk nekā trīs gadus. Abi uzsāka kopdzīvi 2018. gadā, bet šogad Alise saviem sekotājiem "YouTube" kanālā izrādīja abu ligzdiņu – Panarins nopircis divstāvu māju Ņujorkā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!