Foto: Publicitātes foto
Sociālo projektu, smeldzes šovu "Caur ērkšķiem uz..." ceturtdienas vakara sērijā pameta vienīgais vīrietis šovā, alkoholiķis Edgars.

Šova jaunākajā sērijā satikās šīs sezonas dalībnieces ar iepriekšējo sezonu dalībniecēm. Tās otrās pamatīgi "salecās" ar vienīgo vīrieti projektā – Edgaru, kurš pat solīja kādai no viešņām "sadot pa muti.'

Iespējams, šīs nesaskaņas arī Edgaram "maksāja" dalību projektā, jo iepriekšējo "Ērkšķu" sasaukumam tika dota iespēja izteikt savas domas par jaunajiem kolēģiem un pat sūtīt kādu mājup.To, kurš pametīs projektu, noteica gan pašu dalībnieku, ka iepriekšējo sezonu "Ērkšķu" dāmu vērtējums.

Iekšējā balsojumā vienādu balsu skaitu saņēma šova "balodīši" Inga un Edgars. Inga tāpēc, ka kolēģu vērtējumā pasīvi iesaistoties aktivitātēs, bet Edgars tāpēc, ka esot sasniedzis visu, ko "Ērkšķi" viņam varot piedāvāt.

Tāpēc izšķirošā balss nonāca tieši iepriekšējo sezonu dāmu rokās, kuras nolēma mājās sūtīt Edgaru, norādot, ka viņam trūkstot vīrišķības, izvirzītu mērķu un vispār neesot skaidrība, ko viņš darot projektā. Tāpat dāmas sprieda, ka noteikti jāizšķir Gintas un Ināras koalīcija, kuras ir pārāk sadziedājušās un novērsušās no mērķa – mainīt savu dzīvi.

Savukārt īpašu atzinību izpelnījās Kristīne, kura iekaroja dāmu sirdis ar savu atklātību un sirsnību.

Ziņu, ka jāpamet projekts, Edgars uztvēra sev ierastajā mierā un bija pateicīgs par projekta laikā piedzīvoto: "Godīgi sakot, meitenēm liels paldies. Viņas bija jaukas pret mani, ļoti mīļas. Es par viņām turēšu īkšķus un būšu kopā ar viņām visu laiku." Savukārt "Caur ērkšķiem uz..." vadītāja Liene Stepena mudināja Edgaru apsolīt, ka viņš darīs visu iespējamo, lai vēlmi pēc alkohola aizvietotu ar daudz produktīvākām nodarbēm - sportu, darbu. Edgars arī bija gatavs šādu solījumu dot un īpaši priecājās par projekta dāvāto balvu - iespēju iegūt B kategorijas autovadītāja apliecību. "Es aizeju ar labu sirdi no projekta prom. Man te baigi patika. Baigi forši īstenībā viss bija," sacīja Edgars.

Tiesa, pirms doties mājup, Edgaru gaidīja kāds šokējošs pārsteigums – saruna ar Lauru, kura steidza vīrieti apgaismot, ka "Ērkšķu" Linda, ar kuru nesen iepazinies un atzinīgi novērtējis kā skaistu sievieti, patiesībā ir vīrietis "ar visu krānu." "Labi, ka pateici," domīgs šovu pameta Edgars.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!