Foto: Privātais arhīvs

Jaunā uzņēmēja un šobrīd populārākā pašmāju influencere Elīna Didrihsone pirmo reizi skaidrojusi savu attieksmi pret homoseksuālu pāru laulībām.

Jauniešu vidū iecienītā budžeta klases importa apģērbu veikala "Butterfly" saimniece Elīna Didrihsone regulāri komunicē ar savu ievērojamo sekotāju pulku – "Instragram" platformā viņā līdz šim ieklausījās teju 80 tūkstoši cilvēku, taču dienas gaitā sekotāju skaits strauji kusa.

Ceturtdienas rītā populārā influencere izveidoja jautājumu-atbižu sesiju. Kāds no viņas sekotājiem pavaicāja, vai viņa vēlas bērnus, kā arī uzdeva šobrīd tik aktuālo viendzimuma pāru attiecību legalizēšanas jautājumu: "Kāda ir tava attieksme pret homoseksuāliem cilvēkiem, ņemot vērā, ka esi kristiete?"

"Ikvienam mīlestības stāstam ir jāsākas un jābeidzas ar lielu un kuplu ģimeni," spriež 23 gadus vecā uzņēmēja. Viņa pati atvases vēlas, taču ne tagad – tam vēl neesot pienācis īstais laiks. Bērni Didrihsonu pārī būs tad, kad pāris to ļoti, ļoti sagribēs, bet patlaban viņiem ir lieli plāni biznesā un nav laika ne minūti veltīt citiem jautājumiem. "Es gribu sagribēt bērniņus tik ļoti, vot tik ļoti! Bet uz doto brīdi nav īstais laiks," teic Elīna.

Vaicāta par attieksmi pret homoseksuālu attiecību legalizāciju, veikalniece saka: "Šī tēma man ir absolūti nepieņemama. Es viņu nesaprotu, nekad nesapratīšu un nekad neatbalstīšu. Sākumā domāju, vai man par šo tēmu ir jārunā, taču sava nostāja man noteikti jāpasaka: esmu kategoriski pret! Tā Dievs mūs nav radījis. Sievietei ir jābūt ar vīrieti un vīrietim ar sievieti," argumentē Didrihsone, kura iepriekš daudzkārt paudusi, ka dzīvē seko Dievam. Viņa kopā ar vīru un biznesa partneri Nauri ir arī draudzes "Prieka vēsts" locekļi.

"Esmu par veselīgām attiecībām, par laulību starp vīrieti un sievieti. Vēlos bērnus gan sev, gan arī lai Latvijā ir ģimenes, kuras var nest pēcnācējus," spriež ietekmīgā skaistule.

Jau pēc "Delfi" publikācijas Elīna vēlreiz vērsās pie saviem sekotājiem, skaidrojot, ka ir maķenīt pārprasta, sniedzot savas atbildes instastorijos. Didrihsone papildina, ka nekad nav vērsusies pret cilvēkiem, kas "dzīvo šādu dzīvi", privātās izvēles atstājot katra paša darīšanā. "Es nekad neesmu teikusi, ka tu esi neriktīgs vai ka tevi ir jāizdžēs ārā no šīs zemes," pārpratumu skaidro uzņēmēja, piebilstot, ka "es nevēlētos to savā ģimenē".

Kā novēroja "Delfi", dažu stundu laikā pēc viendzimuma pāru apspriešanas Didrihsones sekotāju skaits strauji nokritās par vairākiem tūkstošiem, savukārt pats videovēstījums no viņas profila nu ir izdzēsts. Boikotēt uzņēmēju aicinājuši virkne citu Latvijā zināmu influenceru.

Jau vēstīts, ka 23 gadus vecā Didrihsone šobrīd ir viena no pazīstamākajām pašmāju interneta vides personībām, popularitāti izpelnoties gan ar rosīšanos savā biznesā, gan ar efektīgo ārieni, izmantojot mākslīgā skaistuma piedāvātās iespējas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!