Foto: LETA

Kādreizējā TV raidījumu un pasākumu vadītāja Anna Rozīte jau gadiem ieraugāma virknē slavenāko pašmāju influcenceru topos, taču viņas pašas attiecībās ar "Instagram" platformu iestājies lūzuma punkts.

Rozītei "Instagram" platformā seko 33,9 tūkstoši cilvēku. Izskatīgā sieviete savā profilā regulāri publicē arī dažādas sadarbības partneru reklāmas.

Šīs nedēļas žurnālā "Ieva" lasāma intervija ar Annu Rozīti – nu jau viņa ir diplomēta uztura speciāliste, un materiāla pieteikumā vēstīts: ja ne ikdienas ieraksti "Instagram", varētu teikt – viņa izvēlējusies visai noslēgtu dzīvi un vairāk domā par savu iekšiņu, nevis āriņu.

Vaicāta, vai Rozīte instagramu uztver kā savu biznesu, Anna skaidro: "Šobrīd nē. Prātīgi būtu, ja tā notiktu, bet apzinos, ka tad nepieciešams ļoti liels ieguldījums – laika un resursu. Vai tas, ko saņemu pretī, ir tā vērts? Pagaidām nē. Un, lai cik labi es saprotu, ka tas nav svarīgi, tik un tā sekoju līdzi un uztraucos par katru 'like'. Tā droši vien atkal ir vēlme patikt baram... Ja patīc baram, viss ir labi, ja ne, tātad neapzināti izjūti stresu. Un es pati sevi tam pakļauju! Šobrīd piedzīvoju lūzuma punktu attiecībās ar "Instagram"," Rozīte teic publikācijā.

Savā profilā Anna allaž redzama smuka un sapucējusies. Par to uztura speciāliste saka: "Instagramu uztveru kā mediju. Žurnālam taču arī neviens nebildējas, kā pagadās. Man izveidojies konkrēts estētiskais standarts, nevaru ielikt tādas 'kā pagadās' bildes," spriež 36 gadus vecā Rozīte.

Jāpiebilst, ka dažādi influenceru topi tiek publicēti ik pa laikam. Vienā no pēdējiem vietnē "Star gage" apkopoti 100 Latvijas ietekmīgākie influenceri 2021. gadā. Šajā topā Anna Rozīte ierindota 73. pozīcijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!