Foto: Privātais arhīvs

Latviešu topmodele Ginta Lapiņa saviem faniem atklājusi detaļas par savas pirmās grūtniecības norisi, kā arī pavēstījusi, ka bērnam, visticamāk, tiks dots skandināvisks vārdiņš.

Jau ziņojām, ka šonedēļ latviešu topmodele Ginta Lapiņa publiski pavēstīja par pirmdzimtā gaidībām – viņas un uzņēmēja Braiena Neita mīlestības auglis nāks pasaulē šovasar jūlijā.

Par lielo dzīves notikumu Lapiņa aprunājusies arī ar saviem sekotājiem sociālajā platformā "Instagram', atbildot uz dažādiem jautājumiem, kas saistīti ar mazuli.

Piemēram, jau tagad zināms, ka mazulis dzims Losandželosā, nevis Rīgā. Tas saistīts ar tā dēvētās "zaļās kartes" iegūšanu, un Lapiņa patlaban nevar izbraukt no ASV. Vienlaikus modele uzskata, ka Eiropā un arī Latvijā grūtnieču aprūpe ir labāka nekā Amerikā.

Lapiņa pagaidām neatklāj gaidāmā mazuļa dzimumu, taču par vārdiņu viņai ar mīļoto domas sakrīt – topošie vecāki atraduši kādu skandināviem raksturīgu personvārdu, kas patīk abiem, un jau tagad mazuli tajā uzrunājot.

Tāpat viņa vēsta, ka pirmdzimtais noteikti runās gan latviešu, gan angļu valodās, un arī pēc ģimenes pieauguma viņa turpinās uzturēties gan Latvijā, gan ASV.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!