Foto: Publicitātes attēli

Normunds Rutulis publisko jaunu dziesmu, kas tapusi sadarbībā ar somu dīdžeju un mūzikas producentu Oliveru Parisu – "Lets swing!"

"Pirms gada mani uzmeklēja latviešu mūzikas producents DJ Plastic ar piedāvājumu izveidot melodiju, kāda man tolaik vēl nezināma somu dīdžeja mūzikas sagatavēm. Nolēmu pamēģināt. Ar Oliveru sazvanījos un vienojāmies sākt šo internacionālu mūzikas projektu nekavējoties. Vispirms iedziedāju demo bez vārdiem, vien to melodiju un frāzējumu, kas tajā brīdī iešāvās prātā. Galu galā sanāca pilna forma, kurai vēlāk vārdus sarakstīja Olivera brālis Igors, kurš veiksmīgi darbojas Somijas hiphopā, Tā kā šis projekts nebija prioritārs, līdz gala rezultātam nokļuvām tikai tagad," portālam "Delfi" teic Normunds Rutulis.

Viņš ir apmierināts ar rezultātu, lai gan "elektrosvinga" formāts Latvijā līdz šim nav bijis populārs. Šī esot arī viena no retajām reizēm, kad Rutulis skaņdarbu iedziedājis angļu valodā, viņš piebilst.

Dīdžejs Olivers pazīstams arī Rīgas klubu publikai, viņš jomā darbojas kopš 1999. gada. Olivera un Rutuļa kopdarbs pirmatskaņojumu piedzīvos arī dīdžeja dzimtenē Somijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!