Foto: Publicitātes foto
Kanāls "STV Pirmā!" no 9. aprīļa piedāvās jaunu attiecību šovu ar sabiedrībā zināmu cilvēku piedalīšanos.

Kopā priekos un bēdās, bet vai arī mājsēdē? Virkne sabiedrībā zināmu personību attiecību šovā "Mīla burbulī" skaidros, kas notiek ar mīlestību, kad to iesprosto četrās sienās.

Bokseris Kaspars Kambala un mīļotā sieviete Olga, skanīgās balss īpašniece Dženija Meja ar vīru Gati Babri, muzikants Sandis Kiops un viņa mīļotā Daina, vēdiskais filosofs Uģis Kuģis un sieva Linda, dueta "Sandra" līderis Andris Brīnums un sieva Oksana, kā arī multimākslinieks Horens Stalbe un viņa Lusine Caturova... Viņi viens otram solījuši būt kopā gan priekos, gan bēdās, taču neviens nebija paredzējis "TO", proti, mājsēdi.

Ar šova palīdzību pāri meklēs atbildi uz pēdējā laika izaicinošāko jautājumu – kas notiek ar mīlestību, kad to iesprosto četrās sienās? Vai izsapņotais mīlas burbulis var ar milzu blīkšķi pārsprāgt? Kā jaunie ikdienas noteikumi un rutīna ietekmējusi attiecības un mīlas dzīvi? Intīmas detaļas un slavenību privātās dzīves aizkulises – atklāti, pikanti, traki un neslēpjot neko – jaunais, kaislīgais pašmāju attiecību realitātes šovs "Mīla burbulī" "iet gaisā" jau no 9. aprīļa piektdienās plkst. 21:00 televīzijā sievietēm "STV Pirmā!"

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!