Foto: DELFI
15. martā notika tiesas sēde, kurā tika skatīta bijušās aktrises Agneses Zeltiņas prasība par morālā kaitējuma naudas piedziņu no bijušā diplomāta Rūdolfa Brēmaņa. Abu romāns beidzies pirms trim gadiem, un izbeigta ir arī tiesvedība.

Kā noskaidrojis izdevums "Privātā Dzīve", Zeltiņas prasība pret Brēmani par sāpju naudu ir izbeigta pēc pašas Zeltiņas atteikšanās no prasības.

Tiesa lēmusi piedzīt no Zeltiņas izdevumus, kas saistīti ar šīs lietas vešanu, ieskaitot naudu Brēmaņa kontā. Cik liela ir šī summa, nav zināms.

Pats Brēmanis sarunā ar "Privāto Dzīvi" skaidro: "Ir pagājis tik ilgs laiks, kopš neesam kopā, un es vienmēr klusēju, kad mediji publiski mani pataisīja par grēkāzi, be viņu – par cietēju. Domāju, viņa bija pie tā pieradusi un iejutās šajā lomā. Pieļauju, ka arī tagad cerēja, ka ar šo gājienu izpelnīsies žēlošanu. Tas, ka viņa gribēja izspiest no manis naudu, bija ļoti nesmuki," pauž bijušais diplomāts. Viņaprāt, bijusī mīļotā ar šīm aktivitātēm vienkārši cenšas pievērst sev uzmanību.

Zeltiņa un Brēmanis bija kopā vētrainās attiecībās piecus gadus. Attiecību laikā gaismā nāca virkne neglaimojošu faktu par Brēmaņa poligāmo dabu, ko Zeltiņa draugam tomēr mēdza piedot. Pāris pavisam izšķīrās 2017. gadā, bet šā gada sākumā kļuva zināms, ka Zeltiņa vērsusies tiesā ar prasību piedzīt no Brēmaņa sāpju naudu par ciešanām. Kādas tās bijušas, un cik lielu summu Agnese vēlējusies, nav komentējusi ne viņa, ne viņš.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!