Foto: LETA

Nepatīkamā situācijā nonācis mūziķis Normunds Jakušonoks – viņam pienākusi pavēste par parāda piedziņu. Parādu izveidojis Jakušonoka bijušais kolēģis un draugs, kurš bija kluba "Četri balti krekli" direktors.

Kā šonedēļ vēsta žurnāls "Privātā Dzīve", Normunds Jakušonoks saņēmis pavēsti no Rīgas rajona tiesas Jūrmalā: "Swedbank" vērsusies pret viņu un viņa bijušo kolēģi Māri Lazdiņu par naudas piedziņu.

Stāsts ved uz septiņus gadus seniem notikumiem, kad kluba "Četri balti krekli" direktors Lazdiņš nolēma studēt, un kā galvotāju studiju kredītam paaicinājis savu kolēģi un arī draugu Jakušonoku. Kā zināms, klubs ir pārdots, līdz ar to darba attiecības ar Lazdiņu arī beigušās.

"Tolaik viņš bija mans padotais, un mēs tik daudzus gadus bijām kopā strādājuši, tādēļ piekritu kļūt par viņa kredīta galvotāju. Cik saprotu, viņš kredītu nav atmaksājis. Tagad šo naudu mēģina piedzīt no manis," žurnālam atklāj Jakušonons, piebilstot, ka summa bijusi apmēram pusotrs tūkstotis eiro, bet nākuši klāt vēl arī vairāki simti eiro procentos.

Jakušonoka finansiālā situācijā šajā pandēmijas laikā nav spoža, nav liekas naudas, lai segtu bijušā kolēģa parādu. "Gribi zaudēt draugu – aizdod viņam naudu! Es gan pa tiešo neesmu aizdevis, bet – esmu galvotājs. Māris ar mani jau ilgu laiku nekomunicē. Klubs pārstāja darboties pagājušā gada sākumā, kopš tā laika arī neesmu ne redzējis, ne arī ko par viņu dzirdējis," skaidro Jakušonoks. Māris Lazdiņš gan esot solījis, ka kredīts tikšot atmaksāts, taču nu izrādījies, ka nav vis. "Šāds pavērsiens man ir diezgan negaidīts," teic Jakušonoks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!