Foto: LETA

Dailes teātra viens no vadošajiem aktieriem Ģirts Ķesteris atradis jaunu nodarbošanos – viņš būs pasniedzējs, ziņo izdevums "Privātā Dzīve".

Kamēr teātris pandēmijas dēļ vēl nestrādā agrākajā režīmā, aktieris Ģirts Ķesteris pieņēmis piedāvājumu kļūt par pasniedzēju un dalīties savās zināšanās tēla veidošanā, raksta "Privātā Dzīve".

Ķestera vārds nu atrodams lektoru sarakstā mācību centrā "Sains", kas specializējas savstarpējo attiecību mākslā un kuru dibinājis režisors Juris Rijnieks. Ķesteris sola interesentiem iemācīt tēla veidošanas smalkumus. Vienas lekcijas cena – 50 eiro.

"Par šīm lietām esmu kompetents runāt, jo esmu ilgstoši un daudz pētījis un iedziļinājies tēla veidošanas jautājumos. Man jau ir sanācis šajos jautājumos palīdzēt ar kultūras jomu saistītam cilvēkam. Tā ir personīgā tēla veidošana amplitūdā no māklera līdz zivju paviljona tirgotājai, no epidemiologa līdz prezidentam," skaidro Ķesteris, kurš apguvis arī ciguna prasmes. Pieteikt sevi kā pasniedzēju tēla veidošanā viņu iedrošināja Rijnieks, kurš pērn rudenī piedāvājis pašam Ģirtam apmeklēt šādus kursus.

Dīkstāves laikā populārais aktieris pats šķiet nedaudz mainījies savā tēlā – viņš kļuvis nedaudz apaļīgāks, bet nu ar treniņu palīdzību cer no liekā svara atbrīvoties.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!