Foto: Privātais arhīvs

Lai gan jau vairāk nekā gadu ir šķirta fitnesa skaistuļu Ginta un Jutas Valdmaņu laulība, no bijušā vīra uzvārda Juta nevar atbrīvoties "Instagram" platformā.

Juta Valdmane pēc laulības šķiršanas atgriezās savā meitas uzvārdā Jemeļjanova, taču tāds tas būs tikai viņas dokumentos un "Facebook" platformā; "Instagram" vietnē viņa turpinās rosīties ar bijušā vīra uzvārdu Valdmane, noskaidrojis žurnāls "Kas Jauns".

Juta Jemeļjanova skaidro: "Neatņēma man bijušais vīrs uzvārdu, es izlēmu nomainīt uz veco, lai būtu mazāka cilvēku uzmanība. Turklāt bija tāda sajūta, ka visu laiku pagātne velkas pakaļ," viņa teic. Iemesls, kādēļ instagramā viņa joprojām būs Juta Valdmane, ir tāds, ka Jutas konts – gluži kā pasaules mēroga slavenībām – ir verificēts jeb atzīmēts ar zilu apstiprinājuma zīmīti, kas rāda, ka konts ir oficiāls viņas kanāls.

Gan Gintam Valdmanim, gan Jutai nu jau labu laiku ir citas attiecības – Juta šobrīd uzturas ASV, kur stiprina attiecības ar fitnesa treneri Juri Kupri, bet Gints pošas kāzām un mazuļa ienākšanai ģimenē: viņš saderinājies ar fitnesa entuziasti Jekaterinu Sidorovu.

Atgādinām, ka Gints un Juta Valdmaņi ilgus gadus tika uzskatīti par pašmāju skaistāko fitnesa pāri. Abu laulība ilga deviņus gadus, līdz pāris pieņēma lēmumu tālāk iet katram savu ceļu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!