Foto: AFP/Scanpix/LETA
Pēc piecu gadu ilgas tiesvedības aktierim Bredam Pitam izdevies panākt kopīgu aizbildniecību pār bērniem, kas dzima laulībā ar Andželīnu Džoliju, ziņo BBC.

Breds Pits uzvarējis bērnu aizbildniecības tiesā pret Andželīnu Džoliju. Pits panācis, ka arī viņš ir tiesīgs piedalīties bērnu audzināšanā. Atgādinām, ka pēc tam, kad izjuka slavenā pāra attiecības, Džolija vēlējās pilnu aizgādniecību pār bērniem, taču Pits tam nepiekrita. Tiesāšanās starp bijušajiem mīlniekiem ilga piecus gadus.

Tagad aizbildnības līgumā veiktas "būtiskas izmaiņas", vēsta ārvalstu mediji. Kāds pārim pietuvināts avots vēsta, ka Pits par šo tiesas lēmumu ir ļoti priecīgs, jo vēlējies pavadīt vairāk laika kopā ar bērniem, taču bijusī sieva esot darījusi visu iespējamo, lai šīs tikšanās novērstu.

Vienlaikus avoti apgalvo, ka Džolija, visticamāk, lēmumu par labu Pitam pārsūdzēs.

Pitam un Džolijai ir seši bērni: Medokss (19), Pakss (17), Zahara (16), Šīlo (14) un 12 gadus veci dvīņi Nokss un Vivjena. Trīs vecākie bērni ir adoptēti, trīs jaunākie – pāra bioloģiskās atvases.

Tiesvedība abu starpā velkas jau no 2016. gada, kad Džolija pieprasīja pilnu aizbildniecību pār bērniem, kā arī stipri ierobežotas tēva iespējas ar atvasēm tikties.

Džolija pieņēma lēmumu no Pita šķirties, jo slavenais aktieris, būdams reibuma stāvoklī, reiz esot pagrūdis un iesitis Medoksam; pārim stipri atšķīrusies izpratne par bērnu audzināšanas metodēm.

Breds Pits ir Džolijas trešais vīrs, abi apprecējās 2014. gadā. 2019. gadā laulība juridiski šķirta. Bredam Pitam šajā laikā bijušas vairākas nenozīmīgas draudzenes, taču Džolijai nav bijis neviena cita vīrieša.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!