Foto: Vida Press

Aktrise un dziedātāja Dženifera Lopesa ar bērniem pametīs glauno namu Maiami, Floridā, lai pārceltos uz Losandželosu, kur mīt viņas mīļotais vīrietis Bens Afleks.

Par jaunu fāzi mīlnieku attiecībās tabloīdam "E!" ziņo kāds labi informēts, bet anonīms Lopesai pietuvināts avots. Saskaņā ar viņa pausto, 50 gadu vecā Dženifera patlaban pošas ceļam, lai pārceltos no Floridas štata uz Kalifornijas štatu, un tam nevar būt cita izskaidrojuma kā vien tas, ka Lopesa un Afleks nolēmuši uzsākt kopdzīvi.

Jau vēstīts, ka šogad pavasarī Lopesa atcēla kāzas ar draugu Aleksu Rodrigesu, ar kuru viņa bija kopā četrus gadus. Ne pārāk nopietnas attiecības izjuka arī Benam Aflekam. Zīmīgi, ka Lopesa un Afleks bija pāris pirms teju 20 gadiem, bet toreiz abu mīlasstāsts beidzās ar salauztu Dženiferas sirdi. Nu viņi atkal sagājuši kopā.

Savu līdzšinējo īpašumu Maiami Lopesa izlikusi īres tirgū. Viņas plānos ir mājvieta Losandželosā, tiesa, nav zināms, vai viņa ievāksies pie Afleka, vai abi sarūpēs sev citu māju. Līdz ar Lopesu uz Kalifornijas štatu pārcelsies arī viņas 13 gadus vecie dvīņi, kas nāca pasaulē laulībā ar dziedātāju Marku Antoniju.

Tā kā bērniem rudenī jāatsāk skolas gaitas, Lopesa jau meklējot viņiem piemērotāko mācību iestādi Losandželosā, vēsta "E!".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!