Foto: Vida Press
Otrā sieva oficiāli izšķīrusies no "Holivudas seksa monstra" – Hārviju Vainstīnu pametusi aktrise un modes dizainere Džordžīna Čepmena.

Manhatanas tiesā oficiāli izšķirta filmu producenta, kino magnāta Hārvija Vainstīna laulība ar aktrisi Džordžīnu Čepmenu, vēsta medijs "Page Six". Laulības šķiršanas pieteikumu Čepmena iesniedza 2017. gadā – laikā, kad virkne Holivudas aktrišu Vainstīnu sāka vainot seksuālos uzbrukumos, izvarošanās.

Togad atklātībā nonāca pirmās ziņas par Vainstīna tieksmi uz seksuālo vardarbību, un aptuveni 100 sieviešu paziņoja, ka kļuvušas par viņa upuriem – senākie gadījumi attiecas uz pagājušā gadsimta septiņdesmitajiem gadiem. No ietekmīgā producenta vardarbības cietušas kinozvaigznes Gvineta Paltrova, Selma Haijeka un Andželīna Džolija un citas. Ņujorkas tiesa 69 gadus veco Vainstīnu notiesājusi uz 23 gadiem cietumā.

Ar Vainstīnu Čepmena sāka tikties 2003. gadā, kad viņš vēl bija precējies ar savu pirmo sievu Evu Čiltoni, šī laulība bija slēgta 1987. gadā un ģimenē piedzima trīs meitas.

2007. gadā Čepmena ar Vainstīnu salaulājās, šajās attiecībās pasaulē nākuši meita un dēls. Pēc četru gadu tiesvedības šī laulība juridiski nu ir šķirta.

45 gadus vecā Čepmena kopš pērnā gada ir kopā ar aktieri Adrienu Brodiju, kurš pasaules mēroga slavu ieguva 2002. gadā, filmējoties Romāna Polaņska lentē "Pianists".
Foto: Vida Press

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!