Foto: Vida Press
Amerikāņu repera Kanjes Vesta un krievu modeles Irinas Šeikas iepriekš izziņotais mīlasstāsts, visticamāk, bijusi tikai īsa aizraušanās no dāmas puses, ziņo "Page Six".

Medijs "Page Six" no saviem avotiem uzzinājis, ka Vesta un Šeikas attiecības nav uzskatāmas par jauna mīlasstāsta sākumu, lai gan iepriekš abi vairākkārt redzēti kopā arī romantiskos apstākļos. Avoti ziņo, ka Irina Šeika, visticamāk, nav noskaņota nopietnām attiecībām ar Kimas Kardašjanas kungu (viņu laulība vēl nav oficiāli šķirta).

"Kanje viņai patīk kā draugs, bet viņa nevēlas attiecības ar viņu," paudis kāds Šeikai pietuvināts cilvēks.

Vests esot lūdzis Šeikai doties ar viņu kopā uz modes šovu Parīzē, taču modele atteikusies, argumentējot, ka "nevēlos nokļūt tabloīdu virsrakstos". Šeika negribot kopā ar Vestu nokļūt mediju redzeslokā, jo tas vēl vairāk pastiprināšot runas, ka viņi ir kopā.

Avots arī piebilst, ka Šeika šobrīd jūtas laimīga, būdama viena un audzinot četrus gadus veco meitu, kas nāca pasaulē viņas laulībā ar aktieri Bredliju Kūperu.

Vests un Šeika ir pazīstami jau vairāk nekā desmit gadus, taču par romantiskām attiecībām viņu starpā sāka runāt šovasar, kad abi kopā ceļoja ar Vesta privāto lidmašīnu.

Kā zināms, šobrīd rit Vesta un Kimas Kardašjanas laulības šķiršanas process; abi ir precēti septiņus gadus, ģimenē aug četri bērni. Jau ilgāku laiku vīrs un sieva dzīvo atsevišķi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!