Foto: AP/Scanpix

Amerikāņu dziedātāja Britnija Spīrsa paziņojusi, ka neuzstāsies, kamēr viņas dzīve ir pašas tēva kontrolē, ziņo BBC.

39 gadus vecā Britnija Spīrsa sociālajos tīklos pavēstījusi, ka atsakās uzstāties un kāpt uz skatuves, kamēr viņas tēvs Džeimss Spīrss ir viņas aizbildnis un kontrolē dziedātājas karjeru.

"Netaisos uzstāties nekur tuvākajā laikā, kamēr mans tēvs kontrolē to, ko es valkāju, ko runāju, ko daru un domāju. Es tā esmu dzīvojusi pēdējos trīspadsmit gadus. Tēva aizgādniecība ir nogalinājusi manus sapņus," miljoniem savu fanu pavēstījusi Spīrsa.

Kā zināms, jau pusgadu rit tiesvedības, kurās Losandželosas tiesa izskata Spīrsas un viņas aizstāvju prasību atcelt mākslinieces tēva aizgādnību pār meitu, kas tika noteikta 2008. gadā. Kopš tā laika Spīrsas profesionālo, finansiālo un privāto dzīvi pārrauga Džeimss Spīrss. Taču tiesa šonedēļ atļāva pašai Britnijai noalgot advokātu, kas pārstāvētu viņas intereses. Jaunais advokāts Metjū Rozengrats pavēstījis, ka pieprasīs pilnīgu Spīrsas atbrīvošanu no tēva ietekmes.

Tāpat Spīrsa jau iepriekš tiesā ziņojusi, ka viņai ir bail no sava tēva.

Spīrsa 2007. gadā pārcieta smagu nervu sabrukumu, kā rezultātā izira viņas laulība ar dejotāju Kevinu Federlainu un viņa uz laiku zaudēja aizbildnību pār abiem dēliem. Pēc gada par Spīrsas oficiālo aizbildni ar tiesas lēmumu kļuva viņas tēvs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!