Foto: Privātais arhīvs
Sarunu šova "Kad viņas satiekas" vadītājai Dagmārai Legantei-Celmiņai pievienojas trīs jaunas vadītājas – Madara Biedriņa, Liene Stepena un Baiba Vītiņa, portālu "Delfi" informē televīzija "STV Pirmā!".

Basketbolista Andra Biedriņa sieva un bērnu māte Madara Biedriņa uzsākusi darbu televīzijā kā viena no sarunu šova "Kad viņas satiekas" vadītājām.

Viņa raidījumā vadīs pati savu rubriku "Sarunas ar garšu" – tajā Madara uz tikšanos aicinās sabiedrībā zināmas personības, kuras pārsteigs ar raksturam un dzīves vērtībām īpaši pielāgotu maltīti.

Madara ir profesionālā pavāre, kuras talants ir ne tikai gatavot gardus pārsteigumus virtuvē, bet arī izzināt un sadzirdēt cilvēkus. Viņai ļoti patīk inteliģenti un ar labu humoru apveltīti ļaudis un bez augstprātības uzskata, ka arī viņai pašai piemīt šīs īpašības. Madara savus viesus izzinās caur dažādām garšām, pārsteidzot viņus ar patiešām īpašu ēdienu, kuru, vadoties pēc savas sajūtas un slavenības personības, būs piemērojusi viņa gaumei un būtībai. Taču sarunas, protams, nebūs tikai par ēdienu, bet gan par dzīvi, mīlestību un vērtībām.

Madara Biedriņa par sevi saka: "Esmu mamma, sieva un ēst gatavošanas entuziaste. Šīs ir svarīgākās lomas, kuras pildu savā dzīvē. Bez tām man ir ļoti daudz aizraušanās, kuras būtu grūti uzrakstīt īsi. Ceru, ka skatītāji ieraudzīs manī un manos sarunu biedros vismaz divas diametrāli pretējas šķautnes. Vēlētos, lai šīs sarunas ir tādas pēc kurām cilvēkiem paliek laba pēcgarša un aizķertos kāda laba doma!"

TV ēterā atgriezīsies arī šova "Caur ērkšķiem uz..." vadītāja Liene Stepena, kā arī bijusī kanāla "RīgaTV 24" ētera personība Baiba Vītiņa.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!