Foto: Publicitātes foto
Piecu erotisko bestselleru autore Karīna Račko nupat izziņojusi savas sestās grāmatas nosaukumu. Jaunais Račko romāns "Ekstāze" pie lasītājiem nonāks oktobra sākumā, portālam "Delfi" saka pati rakstniece.

Sociālajos tīklos rakstniece publicējusi kairinošu un intriģējošu grāmatas reklāmas rullīti ar sižeta pamatjautājumu: "Liktenīgā sieviete vai papīra salvete?" Šo romānu Račko dēvē par savu seksuāli atklātāko un emocionāli nežēlīgāko.

"Jaunās grāmatas stāsts skarbi izgaismo mīlestības tumsas pusi un sievietes sajūtu elli," drīzumā gaidāmā romāna vadlīniju ieskicē Račko.

"Galvenā varone ir fotogrāfe, kura iesaistās galvu reibinošā, seksuāli intensīvā un ļoti kaislīgā, taču emocionāli postošā dēkā. Kaisle drīz vien pāraug atkarībā un apmātībā, orgasmi mijas ar asarām, un izrādās, ka šādā attiecību modelī baudas cena ir pagrimums... Paredzu, ka lasītāju izjūtas pret šo darbu būs pretrunīgas un neviennozīmīgas – tajā analizētie problēmjautājumi ir tik brutāli tieši un neērti, ka neļaus ieturēt neitrālu pozīciju. Lasītājam nāksies atkailināt pašam sevi, un personiskās pieredzes prizma noteiks – varoņus nosodīt vai just līdzi."

Zobārstes Karīnas Račko iepriekšējās grāmatas tikušas pārdotas vairāk nekā 50 000 tūkstošos eksemplāru, gūstot Latvijas mērogam neraksturīgus panākumus. Pagājušā gada rudenī iznāca Račko piektais bestsellers "Netīrā".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!