Foto: DELFI

Latvijas aizsardzības ministrs Artis Pabriks (AP!) publiski paziņojis, ka viņa un sievas Undīnes tālākie ceļi ies šķirti, un tas esot bijis smags lēmums.

"Vēlamies informēt, ka pēc daudziem patiesi dziļās attiecībās pavadītiem gadiem, kopā ar Undīni esam nolēmuši šķirt laulību. Mūsu attiecībās esam daudz pieredzējuši un šī pieredze ļāvusi attīstīties mums kā personībām. Šis ir bijis smags lēmums mums abiem, bet apzināmies, ka tas ir pareizs un mūsu kopdzīves laiks ir noslēdzies. Esam vienojušies saglabāt labas attiecības arī turpmāk, vienam otru atbalstot. Aicinām visus respektēt mūsu un mūsu bērnu tiesības uz privātumu. Undīne un Artis Pabriki," – šāds paziņojums svētdienas pusdienlaikā parādījās ministra "Facebook" profilā.

Pabriks ar vācieti Undīnu Bollovu salaulājās 1997. gadā, divus gadus pēc iepazīšanās. Šajā laulībā pasaulē nācis dēls Hauke Namejs un meita Alvīne Dārta. Pabrikam ir arī vecākā meita no iepriekšējām attiecībām.

Jāteic, ka jau vairākus gadus pašmāju dzīvesstila prese raksta par ministra romānu ar sava biroja vadītāju Neldu Otvari. 55 gadus vecais Pabriks publiski šīs jūtas apliecinājis gan nav, taču sociālajos tīklos krietni jaunākās Otvares ierakstiem parasti velta sirsnīgu uzmanību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!