Foto: LETA/publicitātes foto
Televīzijā "Go3" vērojamais mīlas šovs "Randiņš ar Dzelzīti" pēdējās divās sērijās piedāvājis ieskatu Ragaciema villā esošo dāmu kašķīšos, bet nu no šova izbalsota 42 gadus vecā Daiga Vītoliņa.

"Kā tu jūties – atviegloti vai riebīgi?" izbalsošanas vakarā savai vienaudzei vaicāja Dailes teātra aktieris, kurš ir galvenais varonis jaunajā mīlas šovā, kurā Lauris Dzelzītis kopā ar savu kolēģi un draugu Lauri Subatnieku meklē Dzelzītim piemērotāko līgavu.

Šova jaunākajā sērijā pēc šī vecpuiša alkstošajām dalībniecēm uzdevums bija pieskaņoties Dzelzīša imidžam, un labākā no dāmām tika pie iespējas doties uz individuālu tikšanos ar viņu. Pats Dzelzītis šajā pārbaudījumā visaugstāk vērtēja dūlas un fizioterapeites Lindas Kantes veikumu, ar kuru aktieris arī devās uz randiņu.

Taču vēlāk vakarā notika izbalsošana, un tajā ardievas tika teiktas 42 gadus vecajai Daigai, interjera dizainerei, kura sevi raksturo kā sievieti ar skarbu raksturu, kas atmaigst tikai dažreiz. Pēc izbalsošanas Daiga pauda, ka tāpat neredzot sevi blakus Dzelzītim.

Šova iepriekšējā sērijā mājās tika aizsūtīta 29 gadus vecā Katrīna Pavlovska – viņa ir vīna izpratēja, kura uz šovu nāca, jo "izmisīgi vēlas atrast vīru". Viņas eventuālais vīrs tomēr neizrādījās dailēnietis Lauris Dzelzītis.

Atgādinām, ka daiļavu sejas Laura klātbūtnē paslēptas aiz īpaši šovam radītām Elitas Patmalnieces maskām, lai vecpuisis izvēlētos nevis ar acīm, bet gan ar sirdi. Meitene novelk masku tikai tajā brīdī, kad viņa tiek izbalsota. Šovā nu palikušas astoņas dāmas, kuras turpina cīņu par aktiera sirdi, – no 12 līgaviņām mājās aizsūtītas jau četras. Nākamā sērija tiks publiskota "Go3" platformā 3. septembrī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!