Foto: Privātais arhīvs
Pēc četru gadu kopdzīves izjukušas dziedātājas Antras Stafeckas attiecības ar grupas "Otra puse" ģitāristu Jāni Čubaru, šonedēļ raksta izdevums "Privātā Dzīve".

Par krīzi Stafeckas un Čubara attiecībās baumots jau pavasarī, un jau vasarā ģitārists ticis redzēts slavenajā iepazīšanās aplikācijā "Tinder".

Pati dziedātāja ar "Privāto Dzīvi" nav vēlējusies apspriest izmaiņas savā privātajā dzīvē, taču šķiršanās faktu apstiprina Jānis Čubars, kurš paskaidro, ka vasaras sākumā pieņemts lēmums par kopdzīves pārtraukšanu. "Nebija viens globāls iemesls, kāpēc izdomājām iet katrs savu ceļu. Acīmredzot mums kaut kas īsti neklapēja," skaidro mākslinieks.

Trešais cilvēks viņu attiecību izjukšanā neesot iesaistīts, abi izšķīrušies "civilizēti" un turpinās kopā rosīties uz skatuves – gan Stafecka, gan Čubars uzstājas "Otras puses" sastāvā.

Vienlaikus "Privātā Dzīve" novērojusi, ka Čubars jau uzsācis jaunas attiecības – viņš manīts kopā ar uzlēcošo zvaigznīti Montu Strūbergu. Ģitārists žurnālam teic, ka Monta nav bijusi viņa attiecību izjukšanas iemesls un viņš joprojām sevi uzskata par brīvu vīrieti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!