Pirmais pilnais treileris filmai "The Batman" ar Robertu Patinsonu galvenajā lomā ir klāt! Lietus un drūmuma piesātinātajā Gotamas pilsētā Betmens uzbrūk saviem ienaidniekiem ar cerīgu un nesatricināmu brutalitāti, ko līdz šim iepriekšējās kinolentes nekad nebija sasniegušas. Un beidzot mēs varam redzēt arī ļaundarus: Polu Deino, Zoju Kravicu kā kaķsievieti un Kolinu Farelu kā ļoti neatpazīstamu pingvīnu ar Ņujorkas akcentu, vēsta "Variety".

Režisors Mets Rīvss izveidojis tēlu, kas izņemts no šausmu filmas, it kā Betmens būtu Džeisona Vorhīza vai Fredija Krīgera jaunākais iemiesojums, apgalvots kino nozares žurnālā "The Hollywood Reporter". Spriežot pēc jaunā "Betmena" treilera, Patinosna "Tumšais bruņinieks" tiešām nav cilvēks. Bet šķiet, ka arī viņš pats netic tam, ka viņš tāds ir. Tā vietā, lai izmantotu nu jau tradicionālo iespēju pateikt skatītājiem: "Es esmu Betmens", Patinsona jaunais kino varonis pasludina sevi par kaut ko citu: "Es esmu atriebība".

Doma, ka Betmens ir... nu, kaut kas cits, nevis parasts cilvēks, iemiesojusies visā treilerī: mēs redzam, ka Patinsona atveidotais Betmens tiek nošauts atkārtoti, šķietami neizciešot nekādas sāpes. Mēs redzam arī to, ka viņš izdzīvo sprādzienā izbraucot cauri, tam pilnīgi neskarts. Un tas nav viss!

Ir kārdinājums domāt, ka vismaz šai treilerī skatītāji redz Betmenu tādu, kādi ir patiesie noziedznieki Gotemas pilsētā. Nav iespējams noskatīties treileri un nenonākt pie apziņas, ka šis konkrētais Betmens ir veidots kā visbaismīgākais no visiem tas ir galvenais vēstījums, kas tiek paziņots, atklāj "The Hollywood Reporter". Turklāt arī pats aktieris Patinsons šo Betmena versiju ir nosaucis par "radikāli atšķirīgu".

"Viņš nav definējis, kas ir Betmens," par Brūsu Veinu saka Patinsons.


Treilerī tiek atrādīts arī uzticīgais sulainis Alfrēds (Endijs Serkiss), kas Betmenam apgalvo: "Ja tas tā turpināsies, nepaies ilgs laiks, kad tev vairs nebūs nekā." Filmā redzēsim arī Selinu Kailu (Zoja Kravica), kas mēģina runāt ar Brūsu Veinu, nevis Betmenu. Viņa filmā ir kaķsieviete, kurai tīk slēpties redzamā vietā, nomainot parūkas. Savukārt gan populārais ļaundaris "Riddler", gan pingvīns izskatās atšķirīgi, nekā iepriekšējās franšīzē.

Jāpiebilst, ka šī ir viena no retajām reizēm, kad dzirdam Patinsonu treilerī. Lai gan Betmens ir baiss, treilerī tas ir neparasti kluss. Arīdzan mums ir iespēja redzēt Patinsonu bez maskas, un katrā skatienā viņš šķiet neomulīgs un neveikls salīdzinājumā ar to, kāds viņš izskatās kostīmā.

Betmens ir viena no studijas svarīgākajām un ienesīgākajām kinolentēm. Filmu sērijas ieņēmumi sasnieguši vairāk nekā piecus miljardus ASV dolāru, sākot ar 1989. gada "Betmenu", ziņo "Comscore". Patinsons būs pēdējais, kurš pievienosies citu slavenu aktieru rindām.

Filmu uz lielajiem ekrāniem redzēsim 2022. gada 4. martā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!