Nikola Kidmena un Havjers Bardems pārtop par vienu no slavenākajiem komēdijas žanra pāriem savas topošās filmas "Being the Ricardos" jaunākajā treilerī! Publicētajā filmas ieskatā Lūsila Bola un Desi Arnazs no jauna "saduras" sava jautrā TV šova "I Love Lucy" aizkulisēs, atklāj "People".

54 gadus vecā Kidmena atveido Lūsilu Bolu gaidāmajā Sorkina drāmā, savukārt 52 gadus vecais Bardems iemieso viņas vīru Desi Arnazu.

"Man vajag, lai palīdzi saglābt manu laulību," saka Lūsila, bet Desi brīdina, ka viss, kas viņiem ir, var beigties vienā mirklī.

Filmas "Being the Ricardos" darbība norisinās vienas nedēļas ietvaros, kad tiek uzņemta pāra slavenā komēdija, kuras laikā Lūsijai un Desi "draud šokējoši personiskie pārmetumi, politisks nomelnojums un kultūras aizliegums", liecina filmas oficiālais apraksts. Lūsija un Desi apprecējās 1940. gadā, bet šķīrās 1960. gadā.

View this post on Instagram

A post shared by @beingthericardos

Tikko iznākušajā treilerī Lūsijas un Desi laulību pārbauda FIB, izmeklējot Lūsijas saistību ar komunistisko partiju, avīžu virsrakstiem "mirgojot": "Lucille Ball A Red" un "Lucille Ball a Threat to the American Way of Life", kas liecina par nepatikšanām zvaigznes publiskajā tēlā.

Kamēr Desi viņai saka: "Mēs esam pārcietuši arī kaut ko daudz ļaunāku par šo", Lūsija nav pārliecināta, atbildot: "Vai mēs esam?"

Lai gan stāsta centrā ir Kidmena un Bardems, "Being the Ricardos" piedalās arī Dž. K. Simonss, Nina Arianda, Tonijs Heils un citi. Kidmena iepriekš sacījusi, ka baidījusies uzņemties Bolas lomu, jo tā ir ārpus viņas "komforta zonas", taču piebilda, ka cer viņa kā slavenā komiķe ir smieklīga.

Neraugoties uz šaubām par sevi, Kidmena saņēma Bolas un Arnaza meitas Lūsijas Arnazas piekrišanu, kura uzteica aktrisi kā "iespaidīgu" šajā lomā.

"Tas, ko viņa izdarīja, bija pārsteidzoši," Lūsija stāstīja "Palm Springs Life". "Viņai ir tāda nosvērtība un klase."

"Being the Ricardos" pirmizrāde kinoteātros notiks 10. decembrī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!